JOI 27.07.2017

0

21:15 PRO TV

Norbit (comedie, SUA, 2007) Cu: Eddie Murphy, Thandie Newton, Terry Crews, Clifton Powell, Mighty Rasta

Eddie Murphy interpretează un triplu rol: Norbit / Rasputia / Mr. Wong. Norbit este un bărbat care trăieşte o viaţă de coşmar alături de iubita sa şi care îşi doreşte foarte mult să îşi găsească dragostea vieţii lui. În momentul în care o şi găseşte, acesta trebuie să facă cumva să scape de povară.

 

20:00 HBO

Comuniune (Documentar, Polonia, 2016) cu: Anna Zamecka

Când adulții nu sunt eficienți, copiii trebuie să se maturizeze rapid. Ola are 14 ani și are grijă de tatăl disfuncțional, fratele autist și mama care locuiește în altă parte. Dar, în același timp, încearcă din răsputeri să-și reunească familia. Trăiește cu speranța că-și va convinge mama să se întoarcă acasă. Un pretext foarte bun pentru ca familia să se întâlnească este împărtășania fratelui ei, Nikodem. Ola se ocupă de pregătirea unei petreceri perfecte pentru familia ei. Filmul dezvăluie frumusețea celor respinși, puterea celor slabi și nevoia unei schimbări când schimbarea pare imposibilă și ne învață că niciun eșec nu este final, mai ales când dragostea este implicată.

 

22:35 PARAMOUNT

Dispărut în misiune (acţiune, SUA 1985) Cu Chuck Norris, M. Emmet Walsh

O placuta reintalnire cu Chuck Norris, si de data aceasta intr-un rol de justitiar, dar nu de ranger texan, ci de fost prizonier de razboi, un colonel care se intoarce in Vietnam pentru a gasi si elibera un grup de prizonieri americani. Un film de actiune, din care nu lipsesc scenele tari, spectaculoase, in care in prim plan se afla numeni altul decat Chuck Norris.

 

 

17:45 CINEMAX

Șaman (Aventuri, Franța, 1996) Cu: Igor Gotesman, Spartak Fedotov, Vladimir Yakovlev, Serguei Emilianov, Emilia Dobrin

Filmul, realizat în sălbăticia siberiană, este o aventură care prezintă evadarea dramatică a unui violinist dintr-un lagăr de concentrare siberian. Povestea începe când enigmaticul șaman Ţoli îl alină pe violonistul înfometat Dimitri și îi spune că vor scăpa în curând. Șansa lor apare când o herghelie de cai se plimbă în apropierea lor. Cei doi se furișează de restul grupului și fug.

 

+0 -0
se încarcă...