Miercuri 25.10

0
Robert de Niro

19:15 CINEMAX

Eadweard (Dramă, Canada, 2015) Cu: Michael Eklund, Sara Canning, Christopher Heyerdahl, Charlie Carrick, Jodi Balfour

O dramă psihologică despre Eadweard Muybridge, celebrul și controversatul fotograf care fotografia nuduri și deformități, care a devenit bunicul cinematografiei și care l-a ucis pe amantul soției sale. Eadweard a fost ultimul american care a fost condamnat cu verdictul „omor justificat”.

 

20:00 HBO

Ziua Patrioților (Dramă, SUA, 2016) Cu: Mark Wahlberg, Kevin Bacon, John Goodman, J.K. Simmons, Michelle Monaghan

În data de 15 aprilie, 2013, fraţii Dzhokhar şi Tamerlan Tsarnaev (Alex Wolff şi Themo Melikidze) au detonat două bombe în timpul Maratonului de la Boston şi au cauzat o panică publică uriaşă, dar şi multe victime. Doi tineri îndrăgostiţi pe nume Patrick Downes (Christopher O’Shea) şi Jessica Kesky (Rachel Brosnahan) sunt răniţi serios şi duşi la spitale diferite, iar acolo fiecare dintre ei primeşte o veste care le va schimba viaţa pentru totdeauna: va fi nevoie să li se amputeze picioarele.

 

20:00 DIGI FILM

300: Ascensiunea unui imperiu (acţiune, SUA, 2014) Cu: Eva Green, Rodrigo Santoro, Sullivan Stapleton, Andrew Tiernan

După colosala confruntare de la Termopile, lacomul rege Xerxes continuă în forță consolidarea puterii imperiului persan, urmărind nemilos expansiunea teritoriului său și dezvoltarea unei armate invincibile. Cu o flotă impresionantă condusă de răzbunătoarea Artemesia, Xerxes își concentrează toată puterea pentru a-l opri pe generalul Themistokles care dorește să unifice toate teritoriile grecești. „300: Ascensiunea unui Imperiu” promite acțiune de proporții epice, efecte vizuale excepționale și o bătălie cutremurătoare pe mare.

 

18:10 TNT

Zâzania (comedie, Franţa, 1978) Cu: Louis de Funès, Annie Girardot

Guillaume a dat lovitura. O mașină care poate curăța aerul trăgând tot praful în niște baloane care apoi sunt transportate departe departe, după explicațiile lui. Niște oameni de afaceri japonezi, după o cină cu mult alcool, comandă 5000 de bucăți. E însă o problemă – capacitatea lui de producție e infimă, trebuie ațadar să producă totul în casă.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...