JOI 26.10

18:55 CINEMAX

Ultima cursă spre Darwin (Dramă, Australia, 2015) Cu: Michael Caton, Ningali Lawford-Wolf, Mark Coles Smith, Emma Hamilton, Jacki Weaver

Rex, un taximetrist din orașul minier Broken Hill, și-a petrecut viața evitând să se apropie de oameni. Până și prietena lui cea mai bună și iubita ocazională, Polly, care locuiește peste drum, este ținută la depărtare. Într-o zi, Rex află că nu mai are mult de trăit. Nedorind să fie forțat să se bazeze pe altcineva, el se hotărăște să plece de acasă și să conducă singur 3.000 km prin Australia până în Darwin, unde legile de eutanasie trecute de curând îl fac să creadă că își poate controla propria moarte. Însă pe parcursul acestei călătorii epice, Rex întâlnește oameni care îl obligă să-și reevalueaze viața. Acesta își dă seama că înainte să poți pune punct propriei vieți, trebuie s-o trăiești și ca să o trăiești, trebuie să înveți s-o împarți.

 

17:00 HBO

Aliatul (Thriller, SUA, 2016) Cu: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Jared Harris, Simon McBurney

Povestea lui Allied aduce alături un agent al serviciului britanic de spionaj, Max Vatan (Pitt) şi o spioană franceză Marianne Beausejour (Cotillard). Cei doi se îndrăgostesc în timpul unei misiuni de asasinare a unui oficial german, însă la scurtă vreme Max află că partenera sa, acum mama copilului său, lucrează de fapt pentru nazişti, şi începe să o investigheze. Povestea este una adevărată, adaptată de scenaristul Steven Knight.

 

19:45 TV 1000

Dimineaţa morţii (horror, SUA, 2004) Cu: Sarah Polley, Ving Rhames, Mekhi Phifer

Cum a început, unde a început, de ce a început, nimeni nu ştie. Indiferent ce s-a întâmplat sau cum a început, peste noapte lumea a devenit un coşmar de dimensiuni uriaşe. Omenirea a fost lovită de o necunoscută şi letală boală. Populaţia moare pe capete dar morţii nu rămân morţi ci se transforma în zombie. Morţi vii umbla urlând şi încercând să-i decimeze pe ultimii supravieţuitori. Hrana lor este carnea oamenilor vii şi sângele lor.

 

20:45 DIGI FILM

Mereu la prima întâlnire (comedie, SUA, 2004) Cu: Rob Schneider, Drew Barrymore, Adam Sandler

Henry Roth (Sandler), veterinar specializat în animale marine polare, și-a planificat viitorul. Atunci când nu se ocupă de mamiferele marine la Şea Life Park în Hawaii, frânge inimile turistelor americane care sunt în căutarea unei iubiri de vacanță. Pentru Henry iese din discuţie o relație pe termen lung. Astfel, și-ar abandona visul de 10 ani de a naviga în Alaska pentru a studia viața subacvatică a morselor. Henry este foarte aproape de a-și vedea visul realizat, dar goeleta sa, Sea Serpent, are un accident pe parcursul unor manevre, iar el ajunge la Hukilau Café, unde ochii obișnuiților casei îl urmăresc cu neîncredere când privirea îi este atrasã de una dintre cliente, tânăra și frumoasa Lucy Whitmore (Barrymore).

Deja ai votat!