Marţi 7 noiembrie

0

21:30  TV 1000

Emma (comedie romantică, coprod, 1996), cu Gwyneth Paltrow, James Cosmo, Greta Scacchi

O încântătoare comedie romantică, lungmetrajul Emma, ecranizare a romanului omonim semnat Jane Austen, ne prezintă o tânără şi frumoasă englezoaică, preocupată prea mult de fericirea celorlalţi şi prea puţin de a ei.

 

20:30 PRO CINEMA

Australia (aventuri, coprod. 2008), cu Hugh Jackman, Nicole Kidman

Australia este un film de aventura, drama, dragoste, romantic ,regizat de Baz Luhrmann. Sarah Ashley (Nicole Kidman) este o aristocrat aroganta care deține o fermă de vite din Australia. Convins că soțul ei este infidel, ea decide să călătorească de la Londra in Australia să-l confrunte. Dar când descoperă că soțul ei a fost ucis. Ea decide să își unească forțele cu un dur fermier local (Hugh Jackman).

 

 

20:30 PARAMOUNT

Războiul familiei Rose (comedie, SUA 1989), cu Michael Douglas, Kathleen Turner

După 17 ani de căsnicie aproape perfectă, Barbara (Kathleen Turner) decide să divorţeze de soţul ei, Oliver (Michael Douglas), dintr-un capriciu. Între cei doi se declanşează războiul pentru casa în care ambii vor să rămână.

 

 

 

22:45 DIGI FILM

Războiul lumilor (SF, SUA 2005), cu Tom Cruise, Dakota Fanning, Tim Robbins

Războiul Lumilor HD ni-l prezintă pe Ray Ferrier, un muncitor pe şantier, divorţat si cu ceva probleme de a-şi creşte copiii. Atunci când fosta lui soţie şi noul ei soţ pleacă într-o călătorie, Ray se trezeşte că trebuie să aibă grija un weekend de cei doi copii ai lui. La scurt timp, în timp ce încercau să facă totul împreună ca o familiefericita, cerul se întunecă iar oraşul este lovit de ciudate şi foarte puternice fulgere. Ceea ce urmează este o adevărată bătălie pentru viitorul umanităţii văzute prin ochii unei familii americane în timp ce luptau să supravieţuiască unei forţe extraterestre.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...