Sâmbătă 4 noiembrie

0
Michael Douglas

20:30 Pro TV

Şi mai greu de ucis (acţiune, SUA 2013) Cu: Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Mary Elizabeth Winstead, Yuliya Snigir, Radivoje Bukvic, Cole Hauser

Încă de la primul Die Hard, în 1988, John McLane (Willis) s-a aflat în locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilităţile şi atitudinea ce l-au făcut de neînfrânt, devenind astfel inamicul numărul 1 al teroriştilor din toată lumea. De această dată, McLane se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, una cu ramificaţii în toată lumea, căci fiul său înstrăinat, Jack, este prins în iţele unei complicate poveşti în care este implicat şi un mafiot rus, tată şi fiu făcând din acest punct tot posibilul pentru a-şi proteja unul-altuia vieţile şi de a elimina pericolul ce ameninţă însăşi democraţia.

 

00:30 PRIMA TV

Întreabă praful (dramă, SUA 2006), cu Colin Farrell, Salma Hayek

Scenariul filmului este adaptat după romanul lui John Fante „Depression Era”, despre o frumoasă mexicană, Camilla (Hayek), care speră să se ridice social căsătorindu-se cu un american bogat. Planurile ei se complică atunci când îl cunoaște pe Arturo Bandini (Farrell), un italian la prima generație în America, ce aspiră la o carieră ca scriitor și visează frumuseți blonde cu ochi albaștri.

 

20:00 DIGI FILM

Înşelat de Sarah Marshall (comedie romantică, SUA 2008), cu Jason Segel, Jonah Hill, Paul Rudd

Supărat după ce s-a despărţit de iubita lui, Peter hotărăşte s plece într-o vacanţă în Hawaii pentru a încerca să o uite şi să-şi revină din şoc. Numai că la hotelul unde se cazează el este şi fosta iubită cu noua ei cucerire, un star rock, lucru care îi strică încă din start vacanţa lui Peter şi creează foarte multe peripeţii.

 

21:00 AXN

Alertă de gradul 0 (acţiune, SUA 2013) cu Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke, Richard Jenkins

Polițistul John Cale (Channing Tatum) a primit un răspuns negativ la cererea sa de a se angaja în Secret Service, în mult visata echipă ce răspundea de protecția președintelui american, James Sawyer (Jamie Foxx). Nevrând să o supere cu această veste rea, el o invită pe fiica lui într-o vizită la Casa Albă. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinți. Acum, când guvernul Statelor Unite intră în haos, iar termenul dat de teroriști e pe cale să expire, numai Cale își mai poate salva fiica, președintele și țara.

 

Deja ai votat!
se încarcă...