Vineri 3.10

0

20:30 PRO CINEMA

Asiguratorul (comedie, coprod. 2004), cu Cu: Ben Stiller, Christine Taylor, Vince Vaughn

Peter LaFleur (Vince Vaughn) este proprietarul unui club sportiv, cu o sală de gimnastică amărâtă, a cărei clientelă este formată doar din câțiva amețiți pe care nu-i ia nimeni în serios. Dărăpănata sală a lui Peter atrage atenția lui White Goodman (Ben Stiller), proprietarul unei celebre săli de fitness numite Globo Gym, care intenționează să pună stăpânire pe sala lui Peter. Goodman apelează la avocata Kate Veatch (Christine Taylor) pentru a-i duce afacerea la final, însă farmecul adolescetin al lui Peter o cucerește și Kate trece de partea cealaltă a baricadei, dispusă să îl ajute să-și păstreze sala. Metoda propusă de Peter pentru a desemna câștigătorul este un meci de dodgeball între ,,echipa sa” și cea de la Globo Gym.

 

20:50 HBO

Alegerea regelui (Dramă, Norvegia, 2016) Cu: Jesper Christensen, Anders Baasmo Christiansen, Karl Markovics, Tuva Novotny, Katharina Schüttler

Pe 9 aprilie 1940, mașinăria de război germană ajunge la Oslo. După trei zile în care încearcă să scape de nemți, regele Haakon ia decizia finală, una care l-ar putea costa familia și viețile a multor norvegieni. Filmul este povestea adevărată a celor trei zile dramatice din aprilie 1940 când regele Norvegiei primește un ultimatum de neimaginat din partea forțelor armate germane: trebuie să se predea sau va muri. Cu soldații naziști pe urmele lor, membrii familiei regale sunt obligați să fugă din capitală. Prințesa Märtha părăsește Norvegia alături de copii ca să caute refugiu în Suedia în timp ce regele Haakon și prințul Olva fug într-o zonă de ferme de lângă Elverum și se întâlnesc cu nemții. După trei zile în care încearcă cu disperare să scape de ei, regele ia o decizie finală. El refuză să capituleze chiar dacă asta l-ar putea costa familia și viețile multor norvegieni.

 

21:00 CINEMAX

Funcţionarii (Comedie, SUA, 1994) Cu: Brian O’Halloran, Jeff Anderson, Marilyn Ghigliotti, Lisa Spoonauer, Jason Mewes

Filmul descrie o zi din viata a doi functionari din New York. Dante Hicks este chemat sa lucreze in ziua sa libera si de acolo problemele incep: iubita sa vrea sa il paraseasca, prietenul sau Randall, functionarul vecin de la magazinul de casete video, il face de ras in fata propriilor lui clienti, fosta sa iubita se marita, la amiaza trebuie sa mearga la un meci de hochei si nimeni nu vrea sa il inlocuiasca, trebuie sa se infrunte cu clientii nervosi, doi dealeri din fata magazinului sau il enerveaza etc.

 

21:10 TVR2

Majordomul (SUA 2013),  cu: Forest Whitaker, Oprah Winfrey, John Cusack

Filmul inspirat din realitate, spune povestea lui Cecil Gaines (Forest Whitaker), fiul unui arendaş, un afro-american care a crescut ca servitor în casa unor albi, ajungând valet la un hotel. Ulterior, el a fost 34 de ani majordom la Casa Albă. În rolul soţiei lui Cecil, Oprah Winfrey.

Deja ai votat!
se încarcă...