JOI 02.11

0
Queen of Katwe was filmed in English, but that isn't Madina Nalwanga's first language. "She worked extremely hard," co-star Lupita Nyong'o says, "and I think her discipline as a dancer came in very handy."

 

00:10 CINEMAX

Nu sunt un nenorocit (Dramă, Franța, 2015)  Cu: Nicolas Duvauchelle, Mélanie Thierry, Maryne Cayon, Driss Ramdi, Nicolas Bridet

Eddie suferă pentru că nu mai locuiește cu Karine și fiul său, Noam. Într-o noapte, mergând spre casă beat, el este jefuit și rănit grav. Din senin, Eddie devine un erou pentru fiul său și victima unei crime vicioase împotriva soției sale. Este rugat să se mute înapoi acasă și îi este oferită o nouă slujbă. Dar când Ahmed, țapul ispășitor perfect pentru atac, este condamnat, gravitatea acuzațiilor îl atrag pe Eddie într-o spirală de îndoială și minciuni, marcând începutul unei căderi periculoase.

 

23:15 HBO

Câini (Dramă, Franța, 2016) Cu: Dragoș Bucur, Gheorghe Visu, Vlad Ivanov, Costel Cașcaval, Constantin Cojocaru

Acțiunea este plasată în apropierea graniței cu Ucraina. Roman, un tânăr de la oraș, ajunge într-un sat izolat din Dobrogea, unde are de gând să vândă pământul moștenit de la bunicul său care a murit cu câteva luni în urmă. În timp ce face demersurile pentru vânzarea moșiei, Roman devine, treptat, martorul unor evenimente bizare. O senzație generală de amenințare plutește în aer.

 

 

20:45 DIGI FILM

Judecătorul (dramă, SUA, 2014) Cu: Vera Farmiga, Robert Downey Jr., Robert Duvall

Robert Downey Jr. este Hank Palmer, un avocat de succes care se întoarce în orașul natal pentru înmormântarea mamei sale. Însă odată ajuns aici află că tatăl său, judecător cu greutate (Robert Duvall), este principalul suspect al unei crime controversate. În timp ce investighează cazul și pregătește o apărare indestructibilă pentru tatăl său în sala de judecată, Hank reîncepe să se apropie de familia pe care a părăsit-o cu mulți ani în urmă.

 

20:30 PRO CINEMA

Spartanul (thriller, SUA, Germania 2004) Cu: Val Kilmer, Ed O’Neill

O incursiune în culisele unei răpiri care implică o figură politică bine cunoscută. Un „lup singuratic”, un „spartan al zilelor noastre”, agent guvernamental al SUA, Scott (Val Kilmer) este însărcinat cu salvarea fiicei răpite a preşedintelui. Numai că pe parcursul anchetei el descoperă un complot de proporţii care-şi are originile chiar la Casa Alba.

 

Deja ai votat!
se încarcă...