Miercuri 01.11

0

00:35 CINEMAX

Echipa de tâlhari (Thriller, Franța, 2015) Cu: Sami Bouajila, Guillaume Gouix, Youssef Hajdi, Redouane Behache, Kahina Carina

Yanis Zeri este unul dintre cei mai talentați tâlhari din Paris. Meticulos și genial, întotdeauna reușește să nu iasă în evidență. Prietenii lui, Franck și Nasser, și fratele său, Amine, sunt singurii bărbați în care are încredere. Însă pentru cea mai nouă lovitură, Yanis aduce un expert în explozibil, pe Eric. Totul merge conform planului. Au dat lovitura! Însă Amine e prea lacom și face o greșeală care îi forțează să lucreze pentru un traficant de droguri local. Sarcina lor: să atace o barcă și să ia toți banii și toate drogurile. Dacă eșuează, familiile lor vor suporta consecințele. Mizele nu au fost niciodată atât de mari…

 

 

23:05 HBO

Antropoid (Thriller, Republica Cehă, 2016) Cu: Cillian Murphy, Jamie Dornan, Charlotte Le Bon, Harry Lloyd, Toby Jones

Acțiunea filmului Anthropoid este bazata pe evenimente adevărate care s-au petrecut în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în decembrie 1941, când soldații cehi Jozef Gabčík și Jan Kubis sau fost trimiși în Cehia aflată sub ocupație nazistă, cu misiunea de a-l ucide pe ofițerul german SS Reinhard Heydrich.

 

 

23:35 DIGI FILM

Inamicul invizibil (acţiune, coprod, 2007) Cu: Steven Seagal, Steve Toussaint

În acest thriller exploziv clasic Steven Seagal îl intrepreteaza pe John Sands, un agent secret al forţelor aeriene. John este trimis în cea mai periculoasă misiune: să oprească aplicarea un plan terorist aproape perfect. Şansele să reuşească sunt aproape nule, iar eşecul înseamnă şi condamnarea lui la moarte. Va reuşi John să ducă la capăt această misune fără cale de întoarcere?

 

 

22:45 PRO CINEMA

Umbre (thriller, coprod, 2000) Cu: Andrew McCarthy, Jason Isaacs

Michael Lewis e un tânăr arhitect american trimis în Marea Britanie ca să restaureze un vechi hotel londonez. Dar această slujbă de rutina devine una ieşită din comun, pentru că Michael se trezeşte implicat într-o serie de evenimente neobişnuite în urma căreia are viziuni stranii şi vise înspăimântătoare. Lewis, care acum poate vorbi cu morţii, decide să se folosească de noua sa abilitate pentru a ajuta cele 21 de spirite care nu-şi pot găsi odihna să-şi rezolve afacerile neîncheiate pe Pământ.

 

Deja ai votat!
se încarcă...