Marți 31.10

0

23:45 CINEMAX

Duelul (Dramă, SUA, 2016) Cu: Woody Harrelson, Liam Hemsworth, Alice Braga, Emory Cohen, Felicity Price

Texas, 1887: un loc plin de violență, mituri și legende. Profetul Abraham Brant (Woody Harrelson), cunoscut ca Preotul, are o influență asupra locuitorilor din orașul de frontieră Mount Hermon. Povești despre război, crime și divin îl urmează oriunde merge. Nu departe de acest oraș izolat, încep să apară mai multe cadavre, eșuate pe malul râului Rio Grande.

 

17:55 HBO

Regina din Katwe (Dramă, SUA, 2016) Cu: Madina Nalwanga, David Oyelowo, Lupita Nyong’O, Martin Kabanza, Taryn Kyaze

O adaptare a cărții din 2012, „The Queen of Katwe: One Girl’s Triumphant Path to becoming a Chess Champion”, filmul prezintă povestea lui Phiona Mutesi (Madina Nalwanga), o senzație a șahului care provine dintr-un cartier sărac din Uganda. La vârsta de 9 ani, Phiona îl întâlnește pe Robert Katende (David Oyelowo), un refugiat și misionar care vrea să le ofere putere copiilor învățându-i să joace șah. Cu ajutorul lui Robert și cu sprijinul comunității, Phiona devine un jucător important pe scena internațională a șahului și visează să devină mare maestru, cel mai înalt grad la care poate ajunge în șah. Câștigătoarea premiului Oscar Lupita Nyong’o o interpretează pe Harriet, mama Phionei.

 

20:45 DIGI FILM

Alex Rider – Micul spion (aventuri, coprod, 2006) Cu: Alex Pettyfer, Ewan McGregor

În acest film veţi face cunoştinţă cu Alex Rider, un băiat de 14 ani pe care moartea unchiului său îl aruncă în lumea spionajului. În câteva zile, el trece de la statutul de elev la cel de spion şi începe să lucreze pentru MI6. Acest James Bond adolescent are misiunea să descopere ce se ascunde în spatele generozităţii multimilionarului Herod Sayle, care a înzestrat toate şcolile din Anglia cu supercomputere Stormbreaker.

 

 

01:00 PRO CINEMA

Un alt Pământ (dramă, SUA, 2011) Cu: Brit Marling, William Mapother

În “Another Earth”, Rhoda Williams (Brit Marling), o tânără acceptată în programul de astrofizică MIT, aspiră să exploreze cosmosul. John Burroughs (William Mapother) este un compozitor talentat care a ajuns la apogeul profesiei sale și așteaptă un al doilea copil. Imediat după șocul descoperirii unui Pământ duplicat, tragedia lovește viețile acestor străini și destinele lor se unesc irevocabil.

Deja ai votat!
se încarcă...