Luni  30.10

0

22:45 CINEMAX

Doi la pământ (Thriller, Marea Britanie, 2015) Cu: Alex Hassell, Tori Hart, Graham Butler, Felicity Montagu, Conleth Hill

Lumea unei tinere femei se întoarce cu susul în jos când un bărbat rănit îi ține ostatici pe ea și pe un curier în propria ei casă. Lângă niște mâncare chinezească luată la pachet și o sticlă cu whisky, cei trei află ce s-a întâmplat cu adevărat mai devreme în acea noapte.

 

20:30 PRO CINEMA

Amenintarea noptii (thriller, SUA, 2010) Cu: Amber Heard, Karl Urban

În acest remake al filmului cu acelaşi nume din 1970, două americance pleacă într-o excursie într-o regiune pustie din Argentina. Însă una din ele dispare, iar cealaltă trebuie să o găsească, înainte de a fi prea târziu. Stephanie şi Ellie se despart de grupul de turişti care explorează frumuseţile peisajului argentinian, făcând plimbări cu bicicletele şi pleacă în căutare de aventuri palpitante într-o zonă izolată şi sălbatică a ţării.

 

00:10 HBO

După 28 de săptămâni  (Horror, Marea Britanie, 2007) Cu: Robert Carlyle, Rose Byrne, Jeremy Renner, Harold Perrineau, Catherine McCormack

La șase luni după ce virusul turbării pustiise Anglia, carantina ia sfârșit. Forțele Speciale ale armatei americane, aflate la fața locului, declară că războiul împotriva virusului a fost câștigat și reconstrucția Angliei poate reîncepe. Odată cu reîntoarcerea primelor valuri de refugiați, familiile se reunesc. Însă una dintre ele ascunde, fără să știe, un secret înfricoșător. Virusul reapare, de data aceasta mult mai periculos.

 

23:35 DIGI FILM

O lovitură perfectă (dramă, SUA, 2016) Cu: Willem Dafoe, Nicolas Cage

Trei foşti deţinuţi primesc o ofertă tentată care i-ar putea îmbogăţi peste noapte. Însă deoarece au fost deja la închisoare de două ori, cea mai mică infracţiune le-ar aduce, conform codului penal local, condamnarea la închisoare pe viaţă. Însă, din moment ce nu ştiu să facă altceva, sunt obişnuiţi cu infracţionalităţile, cei trei acceptă. Urmează să îl răpească pe fiul unui infractor periculos. Totul degenerează când sunt nevoti să ucidă un intrus neaşteptat. Cum vor reuşi să evite condamnarea la închisoare pe viaţă?

 

Deja ai votat!
se încarcă...