Joi, 9 noiembrie

00:55 HBO

Omul din întuneric (Horror, SUA, 2016) Cu: Stephen Lang, Jane Levy, Dylan Minnette, Daniel Zovatto, Emma Bercovici

Un grup de trei tineri care îşi câstigă existenţa de pe urma furtului din casele altor oameni, află despre un bărbat orb că ar deţine în casă suma de 300 de mii de dolari şi locuieşte de unul singur într-o zona puţin populată. Cei trei se gândesc că suma respectiva le-ar asigura un viitor frumos şi vor putea să plece în California pentru a începe o viaţă nouă, lipsită de griji. Mai mult decât atât, ţinând cont că bărbatul este orb şi locuieşte singur, ei se gândesc că misiunea va fi atât de uşoară ca şi cum ar fura bomboane de la un copil. Însa, odată intraţi în casă, ei descoperă că s-au băgat într-o situaţie care îi depăşeşte până peste cap deoarece, deşi orb, bărbatul este extrem de capabil să riposteze, ba chiar într-un mod de-o violenţă maximă.

 

20:45 DIGI FILM

300: Ascensiunea unui imperiu (acţiune, SUA 2014), cu Eva Green, Rodrigo Santoro, Sullivan Stapleton, Andrew Tiernan

După colosala confruntare de la Termopile, lacomul rege Xerxes continuă în forță consolidarea puterii imperiului persan, urmărind nemilos expansiunea teritoriului său și dezvoltarea unei armate invincibile. Cu o flotă impresionantă condusă de răzbunătoarea Artemesia, Xerxes își concentrează toată puterea pentru a-l opri pe generalul Themistokles care dorește să unifice toate teritoriile grecești. “300: Ascensiunea unui Imperiu” promite acțiune de proporții epice, efecte vizuale excepționale și o bătălie cutremurătoare pe mare.

 

01:00 CINEMAX

Eternitate (Dramă, Franța, 2016) Cu: Audrey Tautou, Bérénice Bejo, Mélanie Laurent, Jérémie Renier, Pierre Deladonchamps

Povestea noastră începe la sfârșitul secolului 19, când Valentine, în vârstă de 20 de ani, se căsătorește cu Jules. La finalul următorului secol, stră-strănepoata lui trece un pod din Paris și ajunge în brațele bărbatului pe care îl iubește. În secolul dintre aceste două momente, mai mulți bărbați și femei se întâlnesc, se îndrăgostesc și își îndeplinesc destinul, creând un arbore genealogic și o forță vitală care va dăinui o eternitate.

 

22:10 DIVA UNIVERSAL

Atracţie fatală (thriller, SUA  1987), cu Michael Douglas, Glenn Close

 

În absenţa soţiei de acasă, un bărbat (Michael Douglas) are o aventura extraconjugală. Femeia (Glenn Close), care vrea sa îl păstreze în viaţa sa, încearca să îl distrugă când vede că partenerul nopţii fierbinţi are remuşcări şi vrea să îşi reia viaţa liniştită alături de soţia sa.

Deja ai votat!