Vineri 10.11

0

20:55 HBO

Totem (Horror, SUA, 2017) Cu: Ahna O’Reilly, Lawrence Pressman, Lia McHugh, Allison Caetano

După moartea soției sale, un tată își invită noua iubită să se mute cu el și cu fiicele lui. Fetele nu reușesc să se adapteze noii situații, dar lucrurile devin înfricoșătoare când un colier provoacă o serie de întâmplări neașteptate și aflăm că ceva misterios a tulburat-o pe mama fetelor înainte de moartea ei. Încercând să găsească o explicație pentru incidentele din jurul colierului, una dintre fiice dă peste o carte despre “totem-uri”, obiecte care leagă spiritele de lumea reală, și caută un mod de a folosi colierul pentru a controla prezența din casa lor.

 

22:25 CINEMAX

Elle (Thriller, Franța, 2016) Cu: Laurent Lafitte, Virginie Efira, Anne Consigny, Isabelle Huppert, Charles Berling

Michèle pare indestructibilă. Șefă a unei companii de jocuri video, ea pare să se comporte la fel de distant și de crud și în viața sa personală, nu doar în cea profesională. Faptul că este atacată în propria casă îi schimbă viața pentru totdeauna. Când îl găsește pe bărbatul care a asaltat-o, amândoi sunt atrași într-un joc curios și incitant – un joc cu reguli care poate degenera în orice moment.

 

22:30 PRO CINEMA

America, venim! (comedie, Romania, 2014) Cu: Ioana Blaj, Andreea Birsan, Alina Berzunțeanu, Alexandru Bindea

Plecați tocmai din micul Târgoviște cinci actori, regizorul, un băiețel și ursul său imens de pluș traversează oceanul pentru a susține un spectacol la New York. Nu totul merge conform planului și actorii hotărăsc, pentru câțiva bani în plus, să înceapă colaborarea cu un impresar local, tot român și stabilit în SUA de ceva vreme, care le promite un turneu de amploare. Iau problemele lor sfârșit sau doar încep?

 

23:30 PRO TV

Care-i numărul tău? (comedie, SUA, 2011) Cu: Anna Faris, Chris Evans, Ari Graynor, Blythe Danner, Ed Begley Jr., Olover Jackson-Cohen, Heather Burns, Eliza Coupe

Ally este o eroină modernă originală. E inteligentă, atractivă, amuzantă și romantică, o tânără care încearcă să-și dea seama cine este cu adevărat, cât și cu cine ar trebui să fie. În timp ce misiunea ei de a-și găsi cel mai bun fost iubit e declanșată de un articol dintr-o revistă, are și o semnificație mult mai intrigantă: Ally se află într-un moment din viața ei în care nu are un soț, o slujbă sau viața pe care credea că o s-o aibă. Se află într-un moment de răscruce care o face să se gândească dacă n-a pierdut ceva – sau pe cineva – important în ultima decadă.

 

Deja ai votat!
se încarcă...