Marţi 14 noiembrie

0

18:15 HBO

Oameni mari și fără minte (Comedie, SUA, 2010) Cu: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Rob Schneider

Este o comedie completă despre cinci buni prieteni din copilărie, care se întâlnesc după treizeci de ani, împreună cu familiile, în weekend-ul de ziua Americii. Reluând firul vieții de unde s-au despărțit, cei cinci vor descoperi că a îmbătrâni nu înseamnă neapărat să te și maturizezi.

 

 

22:45 PRO CINEMA

Asiguratorul (comedie, SUA, 2011) Cu: Ed Helms, John C. Reilly, Anne Heche

Un vânzător ambulant de asigurări va călători până la o convenţie a companiilor de asigurări dintr-un mare oraş (Cedar Rapids, Iowa) în încercarea de a salva slujbele colegilor lui.

 

19:35 TV 1000

Cărări întortocheate (dramă, SUA, 2004) Cu: Josh Hartnett, Diane Kruger, Rose Byrne

Matthew (Josh Hartnett) este încă îndrăgostit de Lisa (Diane Kruger), fata pe care a cunoscut-o cu doi ani în urmă și care a dispărut fără nicio explicație, imediat după aceea. După ce i se pare că o zărește ieșind dintr-un restaurant, Matthew pornește în căutarea ei, în speranța că va descoperi ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

 

20:45 PARAMOUNT

În mijlocul furtunii (acţiune, SUA, 2014) Cu: Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Jeremy Sumpter

De-a lungul unei singure zile, orașul Silverton este lovit de o serie de tornade puternice, într-o dezlănțuire fără precedent a naturii. Întreaga populație se află la mila haoticelor furtuni, iar veștile meteorologilor nu sunt deloc îmbucurătoare, lucrurile urmând să se înrăutățească și mai tare. În timp ce unii caută adăpost sigur, vânătorii de furtuni și teribiliștii gonesc spre vortex cu gândul să nu rateze ocazia unică de a înregistra cât mai de aproape fenomenul.

 

Deja ai votat!
se încarcă...