Miercuri 15 noiembrie

0
Megan Fox

00:45 CINEMAX

Partea întunecată a lunii (Thriller, Germania, 2015) Cu: Moritz Bleibtreu, Jürgen Prochnow, Nora Von Waldstätten, Doris Schretzmayer, André Hennicke

Avocatul specializat în finanțe Urs Blank este vedetă de necontestat când vine vorba de negocierea fuziunilor corporatiste. Cu toate acestea, în ciuda succesului și a vieții bune pe care o trăiește alături de soția sa, Evelyn, ceva lipsește. Satisfacția unei munci îndelung construite i-a declanșat un vag sentiment de neliniște. Și, poate de aceea, este atât de îndrăgostit de Lucille care-i dezvăluie o lume total nouă prin stilul ei de viață alternativ și prin libertatea sa de neînfrânt. Ea îl seduce în timpul unei călătorii în care consumă niște ciuperci halucinogene – călătorie care nu rămâne fără consecințe.

 

 

00:40 HBO

Pe căi ocolite (Thriller, Marea Britanie, 2016) Cu: Tye Sheridan, Emory Cohen, Bel Powley, Stephen Moyer, Jared Abrahamson

Harper, un student la drept, crede că Vincent, tatăl lui vitreg, a provocat un accident de mașină și astfel mama lui a intrat în comă. Într-o seară, pe când își îneca amarul în băutură într-un bar din L.A., Harper este întrerupt de Johnny Ray care se oferă să “se ocupe” de tatăl lui vitreg pentru 20.000 de dolari. Nervos, beat și dornic de răzbunare, Harper este de acord și își petrece restul serii bând alături de Johnny Ray. A doua zi, Harper are o puternică mahmureală și nu prea își amintește de seara precedentă. În scurt timp, Johnny Ray își face apariția și îi spune că este gata să meargă la Vegas ca să-l ucidă pe Vincent. Dar faptul că Harper afirmă că era beat și nu știa ce face nu înseamnă nimic pentru Johnny care este și mai amenințător la lumina zilei. Harper își dă repede seama că nu are cum să scape și, dacă vrea să supraviețuiască, trebuie să urmeze planul lui Johnny.

 

 

20:30 PRO CINEMA

În numele regelui (acţiune, coprod, 2007) Cu: Jason Statham

În numele regelui (În the Name of the King) este un film de acțiune aventură și fantezie în regia lui Uwe Boll. Conducătorul Regatului Ehb, King Konreid, trebuie să-și apare regatul și poporul de dușmanul său de moarte Gallian, care este hotărât să preia controlul acestei regiuni. În sprijinul său vine o armată de soldați formată din niște creaturi cunoscute sub numele de Krugs ce au primit ordin să străbată tot tărâmul și să distrugă orice găsesc în cale. Destinația finală e desigur regatul lui Konreid.

 

 

19:35 TV 1000

Strada conspiraţiei (thriller, SUA, 1999) Cu: Jeff Bridges, Tim Robbins

Rămas văduv de când soţia sa, agent FBI, a fost ucisă de un grup de extremă dreaptă, profesorul Michael Faraday devine tot mai obsedat de aceste fracţiuni extremiste. Iar ţinta predilectă a atenţiei sale devin cei doi noi vecini, Oliver şi Cheryl Lang, adevăraţi campioni ai americanismului. Pe măsură ce trece timpul, soţii Lang încep să se poarte tot mai ciudat, şi devine tot mai greu de spus dacă este doar o impresie favorizată de paranoia lui Faraday sau Arlington Road chiar este un loc în care se pune la punct o conspiraţie.

 

Deja ai votat!
se încarcă...