Joi, 16 noiembrie

0

17:30 HBO

O relație complicată (Dramă, SUA, 2016) Cu: Ray Liotta, Rose Leslie, Gina Rodriguez, Carmen Tonry, Justin Bartha

Filmul explorează povestea Athenei (Roşe Leslie), o dansatoare care încearcă să dea lovitura în Los Angeles. Tatăl ei, Jack (Ray Liotta), îi întrerupe existența liniștită când o roagă să se mute înapoi în Florida ca să aibă grijă de el deoarece are cancer – o provocare care se dovește a fi prea mult pentru Athena. Astfel că atunci când este chemată înapoi la LA pentru o ocazie foarte mare, tânăra de 25 de ani se duce. Aceasta este o poveste emoționantă despre maturizare, plină de momente amuzante și care aruncă o lumină asupra relațiilor tată-fiică și asupra legăturilor care, deși rupte, întotdeauna se pot reface.

 

 

 

 

17:45 CINEMAX

Cealaltă jumătate (Dramă, Canada, 2016) Cu: Tom Cullen, Tatiana Maslany, Suzanne Clément, Henry Czerny, Mark Rendall

Două suflete tulburate au o conexiune imediată atunci când se întâlnesc pentru prima oară. El este un băiat pe nume Nickie (Tom Cullen) ce pare să fie mereu pregătit de-a intra în conflict cu cineva, în timp ce ea este o fată ştrengară şi zvăpăiată, Emily (Tatiana Maslany) ce pare să aibă mereu zâmbetul pe buze. Cumva, cei doi par să umple golurile din inima celuilalt, însă lucrurile nu sunt niciodată atât de uşoare precum par la început.

 

22:30 PRO CINEMA

Băi, care mi-ai şutit maşina? (comedie, SUA 2000) Cu: Ashton Kutcher, Seann William Scott

După un chef de pomină, Jess (Ashton Kutcher) şi Chester (Sean William Scott), băieţi buni dar total tembeli (li se potriveşte bancul cu neuronul care a murit de singurătate), constată cu stupoare că nu-şi mai aduc aminte nimic despre noaptea care tocmai se terminase. Mai grav, n-au nici cea mai vagă idee unde au parcat maşina, în care se află cadourile pentru ziua prietenelelor lor, gemenele Wanda şi Wilma (Garner şi Sokoloff). Şi mai grav, fără cadourile cu pricina, pot să-şi ia adio de la mult visată trataţie specială promisă de ele.

 

20:30 PARAMOUNT

Jocuri patriotice (acţiune, SUA, 1992) Cu: Anne Archer, Harrison Ford

Dându-și întâlnire cu familia în fața Palatului Buckingham, Ryan este prins în mijlocul unui atac terorist asupra lordului Holmes (James Fox, The Rusia House) membru al familiei regale. Ryan reușește să respingă atacul și devine eroul local, însă actul său de curaj face din el o țintă vie pentru teroristul (Sean Bean, Stormy Monday) pe al cărui frate l-a omorât în schimbul de focuri. Ryan trebuie să intre din nou în acțiune în cea mai dificilă misiune din viața lui: salvarea familiei sale.

 

Deja ai votat!
se încarcă...