Marţi

0
Meg Ryan

19:20 CINEMAX

Între mare și pământ (Dramă, Columbia, 2016) Cu: Manolo Cruz, Vicky Hernández, Viviana Serna, Jorge Cao, Mile Vergara

Alberto, un bărbat în vârstă de 28 de ani, locuiește pe un teren mlăștinos de lângă Marea Caraibilor pe care visează să o viziteze într-o bună zi. Dar Alberto suferă de o boală neurologică care îl țintuiește la pat, în timp ce mama sa, Rosa, îl protejează și îl îngrijește cu dragoste. Umorul sec și creativitatea lui Alberto îi ajută să-și adune forțele și să îndure necazul, el bucurând-se, de asemenea, de compania vecinei sale Giselle care îi oferă atenție și afecțiune. Dar viața pe care și-o imaginează alături de vecina lui pare să fie la fel de greu de atins asemenea mării la care visează. Deoarece Alberto cade în depresie, Rosa înfruntă trecutul pentru a-și despovăra fiul și a-i realiza visul.

 

20:30 PARAMOUNT

Martorul (dramă, SUA, 1985) Cu: Harrison Ford, Kelly McGillis

Cand o tanara femeie din comunitatea Amish si fiul ei sunt implicati in uciderea unui agent de la Narcotice aflat sub acoperire, salvatorul lor va fi detectivul John Book, din Philadelphia. Harrison Ford e senzational in rolul lui Book, politistul care intra cu capul inainte in lumea non-violenta a comunitatii Amish din Pennsylvania. Rezultatul final este o lupta impresionanta, pe viata si pe moarte, amestecata cu un curent de iubire interzisa.

 

16:15 HBO

Cursa (Dramă, Canada, 2016) Cu: Stephan James, Jason Sudeikis, Jeremy Irons, William Hurt, Carice Van Houten

Filmul spune povestea lui Jesse Owens (Stephan James), un atlet de culoare care a făcut istorie pentru Statele Unite ale Americii care la început nu i-au oferit recunoștința pe care ar fi meritat-o. Înainte de-a participa la Jocurile Olimpice din anul 1936 care s-au desfășurat în Germania Nazistă și erau prezentate de Adolf Hitler drept o superioritate a rasei Ariene față de toate celelalte, Jesse Owens a fost nevoit să treacă printr-o serie de greutăți cauzate de propria țară.

 

20:30 PRO CINEMA

Solomon Kane (acţiune, coprod, 2009) Cu: James Purefoy

Căpitanul Solomon Kane este o super-eficientă mașină de ucis din secolul XVI. Înarmat cu pistoale, cosor și cu o floretă, căpitanul, aflat în Africa, decide să prade un misterios castel aflat aproape de câmpul său de bătălie. Dar se pare că respectivul castel este plin de duhuri rele, iar ofițerul se va trezi curând înfruntând de unul singur o imensă, invincibilă bestie înaltă de trei metri. Confruntarea îi va dezvălui căpitanului secrete cumplite.

Deja ai votat!