Miercuri

0

18:30 PRO CINEMA

Cand spiritele se razbuna (comedie, coprod, 2001) Cu: Christopher Lloyd

În octombrie 1981, Curtis Danko, un copil din micul oraș Walker Falls, a fost ucis într-un accident misterios. El a lăsat în urmă un avertisment pentru oraș: „Dacă veţi sărbători Halloween din nou, mă voi întoarce și va voi distruge pe toţi!“

 

23:00 CINEMAX

Viața și moartea lui Peter Sellers (Dramă, SUA, 2004) Cu: Geoffrey Rush, Charlize Theron, Emily Watson, John Lithgow, Miriam Margolyes

„Life and Death of Peter Sellers” urmărește celebritatea în creștere a comicului britanic, de la angajat la postul de radio BBC până la transformarea într-unul dintre cei mai talentați actori de comedie ai lumii. Împins în lumina reflectoarelor de o mamă foarte posesivă, Sellers se chinuie să-și tempereze relațiile cu femeile, celebritatea și multele sale personalități. În ciuda căsătoriilor, a aprecierii criticilor și a succesului profesional, Sellers n-a avut niciodată încredere în sine. „The Life and Death of Peter Sellers” dezvăluie chinurile foarte personale ce l-au făcut pe acest actor talentat și carismatic să exclame „urăsc tot ceea ce fac”, dar fără a-i umbri în vreun fel geniul comic ce l-a transformat într-o legendă culturală internațională.

 

 

18:20 HBO

Planul lui Maggie (Comedie, SUA, 2015) Cu: Greta Gerwig, Ethan Hawke, Julianne Moore, Bill Hader, Maya Rudolph

Maggie (Greta Gerwig) este o tânără plină de viață din New York care lucrează în educație și care, neavând succes în dragoste, se hotărăște să facă un copil. Dar când îl întâlnește pe John (Ethan Hawke), un profesor de antropologie și un romancier în devenire, Maggie se îndrăgostește pentru prima dată și își schimbă planurile. Pentru ca lucrurile să fie și mai complicate, John are o căsnicie nefericită alături de Georgette (Julianne Moore), o femeie ambițioasă concentrată pe carieră.

 

23:10 PARAMOUNT

Viaţa-n puşcărie (comedie, SUA, 1999) Cu: Eddie Murphy, Martin Lawrence

Vorbărețul Rayford Gibson (Eddie Murphy) și conservatorul Claude Banks (Martin Lawrence) s-au întâlnit în mod accidental formând cel mai vesel „cuplu ciudat” de la est de Mississippi. O comedie excelentă îmbinată cu situații tragico-comice de excepție în care doi contrabandiști mărunți descoperă adevărate valori ale vieții după ce sunt condamnați pe nedrept la închisoare pe viață.

Deja ai votat!