Joi

0

23:05 CINEMAX

Duelul (Dramă, SUA, 2016) Cu: Woody Harrelson, Liam Hemsworth, Alice Braga, Emory Cohen, Felicity Price

Texas, 1887: un loc plin de violență, mituri și legende. Profetul Abraham Brant (Woody Harrelson), cunoscut ca Preotul, are o influență asupra locuitorilor din orașul de frontieră Mount Hermon. Povești despre război, crime și divin îl urmează oriunde merge. Nu departe de acest oraș izolat, încep să apară mai multe cadavre, eșuate pe malul râului Rio Grande.

 

23:30 HBO

Suburra (Polițist, Italia, 2015) Cu: Pierfrancesco Favino, Elio Germano, Claudio Amendola, Alessandro Borghi, Greta Scarano

Magradi, un parlamentar, Numărul 8, un infractor, Viola, iubita sa toxicomană, Sabrina, o escortă şi o familie de ţigani, încă nu se cunosc însă sunt strânşi legaţi de un proiect imobiliar ambiţios. Botezat Waterfront, proiectul constă în reurbanizarea litoralului din Ostia, transformarea acestuia într-un veritabil Las Vegas italian. Toţi aceştia au în comun un bărbat: poreclit Samuraiul şi “regele Romei”, acesta face pe intermediarul între lumea infracţionalităţii şi cea politică. O lume dominată de ilegalitate, corupţie şi crimă organizată.

 

 

 

21:00 TNT

Închisoarea îngerilor (dramă, SUA, 1994) Cu: Morgan Freeman, Tim Robbins

Anul 1947. Andy Dufresne, un tânăr bancher, este condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea soției și a amantului acesteia, deși Andy declară că este nevinovat. În închisoare, Andy îl întâlnește pe Red, un bărbat de culoare închis de 20 de ani. Andy va pune la cale un ingenios plan de evadare, dar și de pedepsire a tiranicului director al închisorii.

 

18:25 PARAMOUNT

Indiciul (comedie, SUA, 1985) Cu: Tim Curry, Eileen Brennan

Comedia are la baza jocul pe tabla „Clue”. Şase persoane primesc invitaţii pentru a merge la o vilă pe un deal. Primesc şase arme mortale. Se comit şase crime. Wadsworth, majordomul trebuie să găsească criminalul. Să fi fost colonelul Mustard în birou cu o armă? D-ra Scarlet în sala de biliard cu o frânghie? Sau poate Wadsworth, majordomul?

 

Deja ai votat!
se încarcă...