VINERI

22:50 HBO

Farul (Scurtmetraj, România, 2017) Cu: Andi Vasluianu, Adrian Titieni

Dumnezeu susține că încă există oameni onești pe Pământ. Diavolul îl contrazice. Cei doi fac rămășag pe zece mii de suflete. Acestea vor atârna în balanța înaltelor principii morale ale domnului Radu Iovan. În întârziere s-o vadă pe fiica sa care urmează să plece din țară, acesta e tras pe dreapta de poliție din cauza unui far nefuncțional.

 

20:00 DIGI FILM

Râse of the Legend (acțiune, coprod, 2014), cu:  Eddie Peng,Luodan Wang,Sammo Kam-Bo Hung

Râse of a Legend ne spune povestea unui tânăr orfan al cărui tată a fost ucis de către puteri întunecate, aşteptând să aducă justiţia înapoi în oraşul său. Cu gândul de a se răzbuna, Wong Fei-Hung intră într-o bandă de criminili condusă de un maestru în arte marţiale. Câştigându-i maestrului încrederea şi arătându-şi fidelitatea, Wong Fei-Hung începe uşor să elimine din piesele tablei pe care şi-a construit-o bine în cap dealungul timpului.

 

17:30 PARAMOUNT

Forrest Gump (dramă, SUA, 1994) Cu: Tom Hanks

Viața este ca o cutie de ciocolată… nu știi niciodată cu ce te alegi” Povestea începe cu o pană căzând la piciorul lui Forrest. Forrest o ia și o pune în geantă să. Așezat pe o bancă, așteptând autobuzul, Forrest, pe parcursul filmului, își povestește viașa care este aidoma penei luate de vânt. Forrest Gump este una din acele producții cinematografice care au devenit un adevărat fenomen. În acest film, Tom Hanks face un rol de excepție că Forrest, un om obișnuit a cărui inocență dezarmantă ajunge să întrupeze o generație. Distins cu 6 premii Oscar, între care premiul pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor (Robert Zemeckis) și cel mai bun actor într-un rol principal (Tom Hanks), Forrest Gump este un titlu pe care nu vrei să-l ratezi.

 

01:00 PRO TV

Minte-mă frumos (comedie, 2012) Cu: Diana Dumitrescu, Andi Vasluianu, Zaharia Vişan, Marius Damian

Doi tipi simpatici din București duc o viață cât se poate de neobișnuită… Dani e part-time furnizor de servicii IT și part-time gigolo, iar Toni e full-time hacker iscusit, care își înșeală partenerul de viață – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet, Oana. Dana și Oana, ucenice cofetare și colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, sucește capetele bărbaților oriunde apare, pe când Oana iubește foarte mult prăjiturile, de unde și formele mai rotunjoare. Și cum era de așteptat, când discuțiile lungi pe chat nu pot rămâne veșnic virtuale, Toni și Oana își dau întâlnire față-n față.

Deja ai votat!