SÂMBĂTĂ

0
Tidus for dream-celebs.com

23:40 HBO

Frăția (Dramă, SUA, 2016) Cu: Ben Schnetzer, Nick Jonas, Gus Halper, Danny Flaherty, James Franco

Brad Land (Ben Schnetzer), de 19 ani, a trecut printr-un atac terifiant în timpul verii și acum începe colegiul hotărât să ia viața de la capăt. Fratele lui, Brett (Nick Jonas), este înscris la același colegiu și într-o frăție care îl atrage pe Brad cu promisiunea protecției, popularității și prieteniilor pe viață. Brad își dorește foarte mult să se integreze, dar când își manifestă dorința de a se alătura frăției, fratele lui nu prea este de acord, aspect care amenință să le strice relația. Brad trebuie să treacă prin toate etapele înainte să devină membru al frăției, iar evenimentele umilitoarele și chinuitoare se intensifică. Ceea ce se întâmplă în numele “frăției” îi testează pe băieți și le supune relația la mari încercări. Bazat pe cartea de memorii a lui Brad Land, filmul oferă un portret virulent al masculinității, violenței și frăției.

 

19:55 AXN

Demon pe două roți (acțiune, coprod, 2007) Cu: Nicolas Cage

Ceea ce i-a intrigat cel mai mult producătorii filmului – pe lângă Ghost Rider – au fost răufăcătorii pe care acesta i-a înfruntat. Johnny Blaze nu se lupta doar cu raul – el se lupta cu Diavolul însuşi – chiar ființa care i-a dat puterile. După De Luca, faptul că motivația lui Johnny şi adversarii principali vin din benzile desenate a fost o mână de ajutor bine-venită pentru producătorii filmului. „Blackheart şi Mephistopheles sunt din benzile desenate; motivul şi modul în care Johnny face pactul şi Roxanne sunt toate cam la fel. Este o adaptare destul de fidelă, deşi benzile desenate înseşi au schimbat subiectul de-a lungul anilor.”

 

 

22:00 PARAMOUNT

Dosarele X – Înfruntă Viitorul (SF, SUA, 1988) Cu: David Duchovny, Gillian Anderson

Agenții FBI Fox Mulder și Dana Scully au misiunea de a rezolva un caz special legat de distrugerea unei clădiri federale din Dallas, care se soldează cu moartea unui copil și a patru pompieri. La fel ca și în serialul cu același nume, X-Files filmul are în prim-plan o misiune greu de îndeplinit, aproape imposibil de elucidat și cu foarte puține indicii de urmat. Obişnuiţi cu situațiile limită și împrejurările riscante, Mulder și Scully sunt implicați de data aceasta într-o problemă a întregii omeniri, una reală de secol XXI, în care inamici nu le sunt personajele supranaturale sau extratereștri, ci Guvernul American și teroriștii.

 

20:30 PRO TV

Marțianul (aventuri, SUA, UK, 2015) Cu: Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig, Jeff Daniels, Michael Pena, Sean Bean, Kate Mara, Sebastian Stan, Aksel Hennie

În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supraviețuiește urgiei și descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-și folosească la maxim ingeniozitatea, inteligența și forța interioară pentru a rămâne în viață și a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ. La milioane de mile distanță, NASA și echipă internațională de oameni de știință caută neîncetat soluția prin care să îl aducă pe ‘marțian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun și ei la cale o misiune îndrăzneață, dacă nu imposibilă, de salvare. Pe măsură ce aceste povești, mostre incredibile de curaj, se desfășoară, voci din lumea întreagă se unesc pentru a încuraja revenirea acasă, în siguranță, a lui Watney.

Deja ai votat!