DUMINICA

20:00 HBO

Goana după aur (Aventuri, SUA, 2016) Cu: Matthew McConaughey, Edgar Ramírez, Bryce Dallas Howard, Corey Stoll, Toby Kebbell

Kenny Wells (Matthew McConaughey) și Kay (Bryce Dallas Howard), puțin probabilă lui pereche, se aventurează în jungla indoneziană în căutarea de aur.

 

 

00.00 ANTENA 1

Întuneric total (acţiune, SUA 2000) Cu: Vin Diesel, Radha Mitchell, Cole Hauser, Keith David

Nava spaţială Gratzner s-a prăbuşit pe o planetă îndepărtată. Semnale de S.O.S. continuă, indicând cel puţin 40 de supravieţuitori. Printre ei se află Riddick (Vin Diesel), un condamnat periculos şi înarmat. Planeta e pustie, aridă şi fără viaţă. La apusul soarelui, planeta este cufundată în întuneric şi apar locuitorii ei. Acum, pasagerii vor trebui să se teamă nu doar de Riddick.

 

 

21:55 DIGI FILM

Ucigaș cu suflet pur (acțiune, coprod, 2013) Cu: Keanu Reeves,  Iko Uwais,  Tiger Hu Chen

În debutul regizoral al lui Keanu Reeves, un bărbat care studiază arta Tai Chi – axată pe meditație mai mult decât pe lupta – Încearcă să se ridice la înălţimea aşteptărilor maestrului său. Dar, pentru a continua să lupte în şcoala Tai Chi, trebuie să se asigure că templul care o găzduieşte va continua să existe. Şi, pentru o cauză nobilă, aproape orice mijloace sunt justificate – mai ales când un personaj de încredere se dovedeşte a avea motivaţii ascunse.

 

20:15 AXN

Cursă fără frâne (acțiune, SUA, 2012) Cu: Joseph Gordon-Levitt, Jamie Chung, Dania Ramirez

Să se strecoare printre mașinile în viteză, să se ferească de taximetriștii fanatici și să evite opt milioane de pietoni – acestea sunt ocupațiile zilnice ale lui Wilee (Joseph Gordon-Levitt), cel mai bun dintre curierii-bicicliști, agili și agresivi, ai New York-ului. Trebuie să ai calități speciale ca să poți merge pe o bicicletă super-ușoară, fără frâne și cu o singură viteză, să fii combinația perfectă între un biciclist super-talentat și unul complet nebun, capabil să riște să fie sleit pe caldarân de fiecare dată când se lansează în goană pe străzile supra-aglomerate ale orașului.

Deja ai votat!