LUNI

22:30 HBO

Un fenomen colosal (Comedie, Canada, 2016) Cu: Anne Hathaway, Jason Sudeikis, Dan Stevens, Austin Stowell, Tim Blake Nelson

Gloria (Anne Hathaway) este o fată petrecăreață în timpul liber, care, după ce a fost dat afară din apartament de către prietenul său, este nevoită să-și lase viața din New York și să se mute înapoi în orașul ei natal. Când jurnalele de știri arată o creatură uriașă ce distruge orașul Seul, capitala Coreei de Sud, Gloria ajunge treptat să realizeze faptul că este într-un mod ciudat legată de acest fenomen îndepărtat. Pe măsură ce evenimentele încep să scape de sub control, Gloria trebuie să își dea seama de ce existența ei, aparent nesemnificativă, are un efect colosal asupra acelei părți a lumii.

 

22:15 DIGI FILM

Lunetistul american (acțiune, SUA, 2014) Cu: Bradley Cooper, Jake McDorman, Sienna Miller

Regizorul Clint Eastwood revine din ianuarie în cinematografe cu filmul de acțiune „Lunetistul American”. Rolul principal îl prezintă pe Bradley Cooper în interpretarea lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a S.U.A. Chris este trimis în Irak cu unică misiune de a-și proteja camarazii pe câmpul de luptă. Acuratețea țintei sale a salvat multe vieți, motiv pentru care colegii de arme l-au supranumit „Legenda”. Însă povestea lui a ajuns dincolo de liniile inamicilor, care au pus preț pe capul său și l-au transformat în țintă râvnită pentru insurgenți. Cu toate dramele războilui, Chris se mai lovește și de datoria de a fi soț și tată model pentru familia care îl așteaptă acasă.

 

 

20:30 PRO TV

Hitman: Agentul 47 (acţiune, coprod, 2015) Cu: Angelababy, Dan Bakkedahl, Charlene Beck, Michael Bornhutter, Melissa Broughton, Nils Brunkhorst, Michaela Caspar

Hitman: Agent 47 se concentrează asupra unui asasin de elită care a fost genetic construit să fie o mașină de ucis perfectă, fiind cunoscut doar după ultimele două cifre ale codului de bare pe care îl are tatuat pe ceafă. El reprezintă punctul culminant al câtorva decenii de cercetare – și cele 46 de clone-Agenți dinaintea lui – ce îl înzestrează cu forță, viteză, vigoare și inteligență fără precedent. Cea mai recentă țintă a sa este o corporație foarte mare care intenționează să descopere secretul trecutului Agentului 47 pentru a crea o armată de ucigași ale căror puteri o depășesc chiar pe cea a Agentului. Împreună cu o tânără care poate deține secretul prin care se pot învinge inamicii puternici și clandestini, 47 se confruntă cu revelații uimitoare privind propriile sale origini și sfârșește prin a se implica într-o luptă epică cu dușmanul său de moarte.

 

19:45 TNT

Nell cea sălbatică (dramă, SUA, 1994) Cu: Natasha Richardson, Liam Neeson, Jodie Foster

Dilemele implicate de socializarea indivizilor izolați sunt explorate în acest film mișcător a cărui acțiune se petrece în munții Smokey. Nell (Jodie Foster) trăiește izolată într-o cabană situată în creierii munților, la marginea unui lac, împreună cu mama ei, singura ființă umană pe care a cunoscut-o vreodată. Nell va fi descoperită de doctorul Jerome Lovell, care începe să o observe discret. Ceea ce îl intrigă cel mai mult pe doctor este limbajul straniu pe care îl folosește copilă, limbaj pe care l-a învățat de la mama sa, care a suferit mai multe atacuri cerebrale și care nu poate vorbi coerent. Observațiile doctorului sunt întrerupte de apariția psihologului Paula Olsen, care vrea să studieze ciudățenia în laborator. Cei doi vor lucra împreună pentru socializarea lui Nell care, rămasă fără mamă, va trebui până la urmă să se confrunte cu lumea reală, realizând însă cu tristețe că acțiunea lor îi va fura practic lui Nell inocența.

Deja ai votat!