MARŢI

23:30 HBO

Viespea verde (Acțiune, SUA, 2011) Cu: Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Tom Wilkinson, Christoph Waltz

Cu ajutorul imaginației și a abilităților sale tehnice ieșite din comun, Kato construiește cel mai fantastic car de luptă, The Black Beauty, un automobil blindat, echipat cu numeroase guri de foc și mulți cai putere. Gonind pe străzile orașului în această fortăreață mobilă, îi pedepsesc pe cei răi, luându-i în vizorul armelor inteligente create de Kato. În curând, The Green Hornet și Kato încep să-și facă un renume, iar cu ajutorul noii secretare a lui Britt, Lenore Case (Cameron Diaz), ei pornesc pe urmele celui care controlează lumea interlopă din Los Angeles: Benjamin Chudnofsky (Christoph Waltz). Dar Chudnofsky are și el planurile lui: el vrea să-l distrugă pe Green Hornet pentru totdeauna.

 

21:50 DIGI FILM

Viciu inerent (dramă, SUA, 2014) Cu: Joaquin Phoenix, Benicio Del Toro, Reese Witherspoon, Owen Wilson

Bazat pe un roman de Thomas Pynchon, filmul îl are în centrul atenției pe detectivul particular Doc Sportello (Joaquin Phoenix), care va primi mai mult decât își dorește atunci când fostă iubită (Katherine Waterston) îl convinge să pornească în căutarea actualului ei iubit, mogulul imobiliar Mickey Wolfmann (Eric Roberts). Amenințat de un complot al soției lui și al amantului acesteia, Mickey se va dovedi un adevărat blestem pentru viața detectivului, aruncându-l într-un imprevizibil șir de evenimente ce-i va amenința viața la fiecare pas.

 

20:30 PARAMOUNT

Omul care aduce ploaia (dramă, SUA, 1997) Cu: Danny DeVito, Claire Danes, Matt Damon, Mickey Rourke

„Omul care aduce ploaia” este povestea luptei dintre David și Goliath. Când Rudy Baylor, proaspăt absolvent al facultății de drept, acceptă să-i reprezinte într-un proces pe părinții unui tânăr de 22 de ani, condamnat să moară deoarece asigurările refuză să-i plătească tratamentul medical costisitor, el se vede, de fapt, înfruntând una dintre cele mai mari și profitabile „industrii” ale Americii – cea a asigurărilor – , dezvăluind o fraudă de multe miliarde și pledând în unul dintre cele mai importante cazuri din istoria dreptului civil american.

 

 

15:15 TNT

Toți oamenii președintelui (dramă, SUA, 1976) Cu: Dustin Hoffman, Robert Redford

Ecranizarea cărţii scrise de jurnaliştii Bob Woodward şi Carl Bernstein, inspirată din marele scandal de presa Watergate, care a dus la demisia preşedintelui Richard Nixon, aflat la a doua legislatură. Campania de realegere se face cu fonduri ce provin din surse suspecte. Redactorul şef promite publicarea articolelor dacă vor conţine probe instrumentate, aşa încât cei doi reporteri apelează la ajutorul unei contabile republicane, înfricoşată de repercursiuni, şi al unui personaj din umbră, care le furnizează date secrete…

Deja ai votat!