MIERCURI

0

18:30 HBO

O rețetă letală (Dramă, SUA, 2016) Cu: Alison Sweeney, Gabriel Hogan, Cameron Mathison, Barbara Niven, Lisa Durupt

În orășelul Eden Lake, Minnesota, Hannah Swensen deține The Cookie Jar, o brutărie populară unde sunt pregătite cele mai bune dulciuri și unde se aud cele mai noi bârfe din oraș. Pe lângă talentul ei la gătit, lui Hannah îi place să se implice în investigațiile poliției locale. În timp ce cumnatul ei, Bill Todd, participă la alegeri împotriva șerifului local, sora ei însărcinată se pregătește să nască și ea are o întâlnire înspăimântătoare cu un hoț de mașini, Hannah simte că viața ei a ajuns într-un punct critic. Dar lucrurile continuă să se complice când descoperă cadavrul șerifului Grant și Bill devine suspectul principal. Hotărâtă să-i dovedească nevinovăția lui Bill, Hannah încearcă să rezolve cazul și descoperă repede că Grant nu era un bărbat plăcut de multă lume. Între timp, detectivul Mike Kingston deschide o investigație în paralel.

 

21.15 ANTENA 1

Ora de vârf (acţiune, SUA 1998) Cu: Chris Tucker, jackie Chan, Elizabeth Pena

Când toată lumea credea că seria Armă mortală monopolizase reţeta succesului a comediilor de acţiune cu personaje de temperament şi culori diametral opuse, regizorul Brett Ratner a dat lovitura în 1998 cu Ora de vârf. Cu un Jackie Chan mai în formă ca niciodată şi un Chris Tucker rău de gură, acest film conţine doldora de situaţii comice şi efecte speciale. Jackie Chan este inspectorul din Hong Kong, Lee, un bun prieten al consulului Han Solon. Simpaticul maestru în ale artelor marţiale reuşeşte să preîntâmpine scoaterea ilegală a unor antichităţi chinezeşti, orchestrată de un clan mafiot asiatic.

 

20:00 DIGI FILM

Cavalerul negru (aventuri, coprod, 2008) Cu: Christian Bale, Heath Ledger

O urmare a hitului de acțiune Batman Begins, Cavalerul negru îi reunește pe regizorul Christopher Nolan și pe starul Christian Bale, care reia în această nouă peliculă rolul lui Bruce Wayne/Batman. Cu ajutorul locotenentului Jim Gordon și a hotărâtului procuror districtual, Harvey Dent, Batman începe lupta împotriva crimei organizate din Gotham City pentru a o strârpi definitiv. Inițial, triumviratul se dovedește a fi eficient, dar în curând cei trei devin ținta unui geniu al răului, cunoscut sub numele de Joker, care aruncă orașul în anarhie, forțându-l pe Cavalerul negru să încalce fragila graniță dintre erou și răzbunător.

 

 

20:30 PARAMOUNT

Fără obligații (comedie, SUA, 2011) Cu: Ashton Kutcher, Natalie Portman

Când adolescenta Emma Kurtzman avea 14 ani și refuză avansurile lui Adam Franklin în tabăra de la Weehawken, niciunul dintre ei nu avea habar ce înseamnă viața sexuală de adult. Niște ani mai târziu, Emma și Adam știu prea bine despre ce e vorba, când drumurile li se întâlnesc din nou, așa cum li se mai întâmplase de câteva ori până acum, și se trezesc în pat, făcând sex. Sex cu adevărat plăcut!

+0 -0
se încarcă...