JOI

22:50 HBO

127 de ore (Aventuri, SUA, 2010) Cu: James Franco, Kate Mara, Amber Tamblyn, Sean Bott, Clémence Poésy

Este povestea adevărată a remarcabilei aventuri a alpinistului Aron Ralston (James Franco) pentru a se salva după ce un bolovan a căzut și i-a zdrobit brațul și îl blochează într-o fantă izolată dintr-un canion din Utah. Pe întreaga durată a călătoriei sale, Ralston își amintește prieteni, iubite (Clémence Poésy), familie și pe cele două excursioniste (Amber Tamblyn și Kate Mara) pe care le-a cunoscut înainte de accident.

 

20:45 DIGI FILM

Anturaj (comedie, SUA, 2015) Cu: Kevin Dillon, Kevin Connolly, Jerry Ferrara, Adrian Grenier

Din 12 iunie, la cinema, filmul „Anturaj” readuce împreună starurile din popularul serial omonim – Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara și Jeremy Piven. Comedia dezvăluie cu mult umor drumul spre succesul hollywoodian al celor cinci prieteni. Actorul de cinema Vincent Chase (Grenier) împreună cu Eric (Connolly), Turtle (Ferrara) și Johnny (Dillon) își reiau activitatea sub îndrumarea lui Ari Gold (Piven), fost agent și actual manager de studio. Deși ambițiile lor s-au schimbat, legătura dintre ei rămâne la fel de puternică în fața capriciilor și agresivității universului de la Hollywood.

 

 

23:50 PARAMOUNT

Presiune maximă (acțiune, SUA, 1993) Cu: Wesley Snipes, Dennis Hopper, Viggo Mortensen

Cel mai uşor să faci banii e să-i tipăreşti. Pentru asta, sunt mulţi doritori să intre în afacere. În timp ce făuritorii de bani îşi distrug rivalii, aceştia trimit semnale poliţiştilor. Puşi sub supraveghere, banda de răufăcători trebuie să aleagă: să le facă de petrecanie celor mai mari rivali sau să-şi salveze propriile vieţi.

 

22:00 TNT

Evadatul (thriller, SUA, 1993) Cu: Harrison Ford, Tommy Lee Jones

În 1993, regizorul Andrew Davis a dat pur și simplu lovitura cu acest film care i-a adus lui Tommy Lee Jones, aici într-o formă de zile mari, Oscarul și Globul de Aur pentru cel mai bun rol secundar. Inspirat din serialul cu același nume, în vogă în anii ’60, filmul „Evadatul” aduce în fața telespectatorilor povestea doctorului Richard Kimble care, deși este complet nevinovat este arestat și condamnat pentru uciderea sângeroasă a soției sale. În timp ce Kimble (jucat excelent de Harrison Ford) este mutat din orașul său natal spre închisoarea din Chicago, autobuzul cu care este transferat este implicat într-un spectaculos accident, intrând în coliziune cu un tren (de menționat că acest accident e considerat drept cea mai reușită scenă de gen filmată vreodată). Supraviețuitor al acestui dezastru, Kimble evadează și pornește pe urmele celui pe care îl crede vinovat de moartea soției sale

 

Deja ai votat!