SÂMBĂTĂ

01 Nov 2011 --- Kate Beckinsale --- Image by © John Russo/Corbis Outline

22:00 ANTENA

Vacanţa (comedie, SUA 2006) Cu: Cameron Diaz, Kate Winslet, Jack Black, Jude Law, Rufus Sewell

Scenarista şi regizoarea Nancy Meyers (Something’s Gotta Give, What Women Want) ne ia iarăşi ochii cu o comedie romantică. De data aceasta este vorba de o idee originală: două femei, Amanda (Cameron Diaz) şi Iris (Kate Winslet), plictisite de viaţa lor, se întâlnesc pe internet şi decid să facă schimb de case pentru Sărbători. Cum una locuieşte în Statele Unite, iar cealaltă în Anglia, schimbarea e suficientă ca să le dea vieţile peste cap. Şi cum Nancy Meyers rămâne Nancy Meyer, Amanda şi Iris întâlnesc fiecare un bărbat, în această poveste plină de optimism. Rolurile celor doi pretendenţi sunt interpretate de Jude Law şi Jack Black.

 

19:10 CINEMAX

Indestructibilul (Thriller, SUA, 2000) Cu: Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Robin Wright Penn, Spencer Treat Clark,

„Impactul a avut loc la ora 3:15 după-amiază. Primul vagon de pasageri ocupat a fost despicat în două şi părţile au fost trimise în direcţii diferite. Cel de-al doilea vagon a fost târât 400 de picioare. Bucăţile s-au împrăştiat pe o distanţă de un kilometru şi jumătate. Şase membri ai echipajului se aflau pe platformă. O sută optsprezece pasageri şi şapte membri ai echipajului se aflau în trenul de pasageri. S-a anunţat existenţa unui singur supravieţuitor”

 

22:05 HBO

Viaț ă, primele semne (SF, SUA, 2017) Cu: Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare

Life porneşte de la o reuşită ştiinţifică extraordinară: o capsulă de pe Marte este recuperată pe o staţie spaţială, iar cercetătorii descoperă că aceasta conţine prima dovadă de viaţă extraterestră. Doar că organismul se dezvoltă neaşteptat şi curând se va dovedi extrem de inventiv mai întâi în a evada din spaţiul închis unde era studiat şi apoi în a ucide membrii echipajului.

 

 

20:30 PRO CINEMA

Cr ăciunul împreună (dramă, SUA, Canada, 2006) Cu: Linda Hamilton

Julie are o familie fericită alături de soţul ei şi de cei doi copii. Viaţă perfectă de care s-a bucurat timp de 21 de ani este dată peste cap atunci când soţul ei o părăseşte pentru o femeie mult mai tânără. Julie rămâne singură şi fără nimic după acest divorţ dar ea trebuie să găsească forţele necesare pentru a merge mai departe. Atunci când Julie află că fiica ei vine în vizită de Crăciun ea trebuie să facă un plan şi să vină cu nişte idei pentru a-i oferi fetei nişte sărbători frumoase, nedorind să o încarce cu problemele ei.

 

Deja ai votat!