VINERI

00:30 ANTENA

Campania (acţiune, SUA 2012) Cu: Zach Galifianakis, Will Ferrell, Dan Aykroyd, Dylan McDermott, John Lithgow, Jason sudeikis, Amelia Jackson-Gray

Cam Brady e obișnuit cu viața de politician, după ce a fost ales de patru ani în Congresul american. Deși s-ar părea că are experiență din campaniile electorale, adevărul e că Brady nu a concurat niciodată cu nimeni pentru voturi, pur și simplu fiindcă nimeni nu s-a mai înscris în cursă să îi fie oponent. După ce Brady face o gafă majoră în public, doi afaceriști bogați decid să-l dea jos de la putere așa că pun la cale un plan. În ultimul moment, se înscrie în cursă Marty Huggins, un bărbat naiv și neinițiat, cu o apariție modestă, care nu are habar cum se trag sforile în politică.

 

22:55 CINEMAX

Un teren minat (Dramă, Danemarca, 2015) Cu: Roland Møller, Louis Hofmann, Joel Basman, Mikkel Boe Følsgaard, Laura Bro

Trei soldaţi britanici sunt trimişi în provincia Helmand într-o misiune de patrulare de rutină. Aceştia se apropie cu destul de multă prundenta de albia secată a barajului Kajaki, însă unul dintre ei are ghinionul să calce pe o mină de teren şi s-o detoneze. În urma exploziei, soldatul îşi pierde o parte din picior. Extragerea lunetistului rănit devine o misiune extrem de periculoasă. Camarazii lui îşi dau seama că albia seacă a râului este plină de mine antipersoana, rămase de pe vremea invaziei ruse din urmă cu 25 de ani. Apropierea unui elicopter venit în ajutor se dovedeşte la fel de inutilă. Molozul împrăştiat de curenţii de aer creaţi de rotirea elicei mai detonează câteva mine, şi cu fiecare nouă explozie, soldaţii riscă să-şi piardă picioarele sau chiar şi viaţa.

 

17:55 HBO

Regulile nu se aplic ă (Comedie, SUA, 2016) Cu: Alden Ehrenreich, Annette Bening, Lily Collins, Matthew Broderick, Warren Beatty

Suntem la Hollywood, în 1958. Marla Mabrey, o provincială frumoasă, compozitoare și virgină baptistă, aflată sub contract cu Howard Hughes, ajunge la Los Angeles. La aeroport, îl întâlnește pe șoferul Frank Forbes, care este logodit și se va căsători cu iubita lui din clasa a VII-a. Atracția din Marla și Frank nu doar că le pune credința la încercare, dar încalcă și principala regulă a lui Hughes: niciun angajat de-al lui nu are voie să aibă orice fel de relație cu o actriță aflată sub contract cu el. Pe măsură ce Marla și Frank se lovesc de comportamentul lui Hughes în moduri neașteptate și sunt atrași din ce în ce mai mult în lumea lui bizară, valorile lor sunt puse la grea încercare și vieților lor se schimbă total.

 

22:30 PRO CINEMA

30 de nopți (thriller, SUA, 2010 ) Cu: Mia Kirshner, Kiele Sanchez, Rhys Coiro

Aproape un an a trecut de când populația din Barrow, Alaska a fost decimată de un clan de vampiri, în timpul anualei perioade de 30 de nopți consecutive. Terorizată de coșmaruri și bântuită de uciderea soțului ei, singura supraviețuitoare, Stella, a încercat cu disperare să prezinte oamenilor amenințarea reprezentată de vampiri. Atunci când, în mod neașteptat, este recrutată de către alte trei victime ale atacurilor vampirlor, Stella hotărăște să se bucure de răzbunarea asupra lui Lillith, regina vampir responsabilă pentru baia de sânge din Alaska. Acum, acești vânători de vampiri trebuie să se aventureze în zona întunecoasă și periculoasă a L.A.-ului pentru a încerca să oprească răul sălbatic care se pregătește să lovească din nou.

 

Deja ai votat!