JOI

0

22:30 PRO CINEMA

Ucide-i cu tandrețe (thriller, SUA, 2012) Cu: Brad Pitt, Scoot McNairy, Ben Mendelsohn, James Gandolfini, Richard Jenkins, Vincent curatola, Ray Liotta

Jackie Cogan (Brad Pitt) este un asasin care obisnuieste sa ii determine, forteze si oblige pe altii sa faca lucrurile dupa regulile lui. Barbatul este platit sa razbune un clan mafiot jefuit in timpul unui campionat de poker de doi escroci. Acestia n-au stiut in ce se baga, iar cogan este nevoit sa aplice masuri care se impun, astfel incat afacerile si fluxul de bani sa fie reluate in cel mai scurt timp.

 

 

23:15 CINEMAX

Fragmentar (Thriller, Marea Britanie, 2015) Cu: Tom Sturridge, Cush Jumbo, Ed Speleers, Danny Webb, Nicholas Farrell

Bazat pe romanul-cult al lui Tom McCarthy, filmul are în centrul atenţiei un tânăr care încearcă să-şi reconstruiască trecutul din amintiri fragmentate. Eforturile sale obsesive sunt finanţate de o imensă despăgubire primită în urma unui accident pe care nu şi-l aminteşte. Cert este că nici el şi nici prietenii săi nu pot anticipa extremele la care va ajunge pentru a-şi îndeplini misiunea.

 

17:10 HBO

Goana dup ă aur (Aventuri, SUA, 2016) Cu: Matthew McConaughey, Edgar Ramírez, Bryce Dallas Howard, Corey Stoll, Toby Kebbell

Un om de afaceri american, Kenny Wells (Matthew McConaughey), care a falimentat compania minieră a familiei, încearcă să-și schimbe norocul căutând aur în junglele din Indonezia. Cu ajutorul unui geolog experimentat (Edgar Ramirez), Wells reușește să găsească un depozit masiv de aur, dar, în scurt timp, este obligat să-și protejeze descoperirea de agenții de bursă de pe Wall Street. Filmul este inspirat de o poveste adevărată.

 

22:25 PARAMOUNT

Moştenire buclucaşă (comedie, SUA, 1985) Cu: Richard Pryor, Stephen Collins

Montgomery Brewster este jucător de baseball în Liga Juniorilor şi are o viaţă de care este perfect mulţumit, chiar dacă uneori mai intră şi în încurcături din care nu mai ştie cum să iasă. Într-o seară, după o încăierare sănătoasă într-un bar, Monty ajunge direct la închisoare, de unde speră să fie scăpat de colegii de echipă. Mare îi este surpriză când constată că aceştia nu-i plătesc cauţiunea, ba mai mult, nici nu mai vor să ştie de el.

 

+0 -0
se încarcă...