MIERCURI

18:45 PRO CINEMA

Rutina, bat-o vina! (comedie, SUA, 1999) Cu: Ron Livingston, Jennifer Aniston, David Herman, Diedrich Bader

Filmul prezinta cosmarul lui Peter Gibbons ( Ron Livingston), angajat al unei companii de software, care nu reuseste sa faca fata stresului. Barbatul incepe o terapie prin hipnoza, insa aceasta va fi inceputul unor probleme mai mari.

 

20:00 HBO

Viaț ă, primele semne (SF, SUA, 2017) Cu: Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare

Echipajul de pe stația spațial ă internațională se îndreaptă spre una dintre cele mai importante descoperiri din istoria omenii: primele mărturii ale vieții extraterestre pe Marte. Dar organismul găsit se dovedește a fi mai inteligent decât se așteptau. Filmul este un thriller terifiant despre o echipă de oameni de știință de la bordul stației spațiale internaționale. Misiunea lor de cercetare se transformă într-una de frică primordială când descoperă o formă de viață care a provocat extincția pe Marte și care acum amenință echipajul și viața de pe Pământ.

 

 

22:40 CINEMAX

Frankenstein (Dramă, SUA, 1994) Cu: Kenneth Branagh, Robert De Niro, Tom Hulce, Helena Bonham Carter, John Cleese

După moartea soției sale, în încercarea disperată de a readuce la viață iubirea vieții lui, dr. Frankenstein (Kenneth Branagh), se joacă cu viața și cu moartea, pentru a crea un monstru (Robert De Niro) din părți de cadavre. Adaptarea romanului lui Mary Shelley, regizată de Kenneth Branagh, amestecată cu portretul plin de compasiune construit de Karloff pentru o creatură ce își caută identitatea, fac din Frankenstein o capodoperă nu numai a genului său, ci a tuturor timpurilor.

 

22:30 PARAMOUNT

Funcţionarii (comedie, SUA, 1994) Cu: Brian O’Halloran, Jeff Anderson

Filmul descrie o zi din viaţa a doi funcţionari din New York. Dante Hicks este chemat să lucreze în ziua să liberă şi de acolo problemele încep: iubita sa vrea să îl părăsească, prietenul său Randall, funcţionarul vecin de la magazinul de casete video, îl face de râs în faţa propriilor lui clienţi, fosta sa iubită se mărită, la amiază trebuie să meargă la un meci de hochei şi nimeni nu vrea să îl înlocuiască, trebuie să se înfrunte cu clienţii nervoşi, doi dealeri din faţa magazinului sau îl enervează etc.

 

Deja ai votat!