MARŢI

0

20:30 PRO CINEMA

Îngropat de viu (thriller, Spania, SUA, Franța, 2010) Cu: Ryan Reynolds, José Luis García Pérez, Robert Paterson

Trezindu-se într-o beznă absolută, Paul Conroy, un șofer american de camion care lucrează în Irak de câțiva ani, își dă seama cu stupoare că este închis într-un sicriu de lemn, și îngropat de viu. Cu ajutorul brichetei, el studiază spațiul în care se află și realizează că viața lui se află în pericol, întrucât în curând va rămâne fără oxigen. În sicriu, Paul mai găsește un telefon mobil funcționabil, care îi permite să contacteze lumea de afară. Însă aceștia nu se dovedesc prea pricepuți în a găsi un om îngropat de viu în mijlocul deșertului irakian, așa că Paul trebuie să se bazeze pe propriile sale puteri pentru a scăpa din această situație de viața și de moarte.

 

 

16:10 HBO

Acoper ă-mi inima (Dramă, SUA, 2007) Cu: Adam Sandler, Don Cheadle, Jada Pinkett Smith, Liv Tyler, Saffron Burrows

În drama regizată de Mike Binder („The Upside of Anger”), doi foşti colegi de facultate – Charlie Fineman (Adam Sandler) şi Alan Johnson (Don Cheadle) – se reîntâlnesc după câţiva ani buni şi-şi reînnoadă prietenia. Charlie şi-a pierdut de curând soţia şi copiii în urma atentatului de la 11 septembrie din New York, în timp ce Alan este copleşit de familia lui şi de responsabilităţile profesionale. Întâlnirea lor absolut întâmplătoare va fi marcantă pentru ei, cu atât mai mult cu cât amândoi sunt într-un moment al vieţii în care au nevoie de un prieten adevărat.

 

21:00 CINEMAX

Un teren minat (Dramă, Danemarca, 2015) Cu: Roland Møller, Louis Hofmann, Joel Basman, Mikkel Boe Følsgaard, Laura Bro

Teren Minat este un film de război -istoric bazat pe evenimente petrecute în viaţa reală. În zilele de mai 1945, după predarea Germaniei un grup de tineri prizonieri de război germani a fost predaţi autorităţilor daneze şi, ulterior, trimişi spre Coasta de Vest, unde au fost comandaţi să dezamorseze mai mult de două milioane de mine pe care germanii le au pus în nisip de-a lungul coastei. Ordinul a fost o încălcare a Convenţiei de la Geneva, care interzice supunerea prizonierilor de război la muncă forţată. Cu mâinile goale, tarandu -se prin nisip, băieţii au fost obligaţi să efectueze lucrările periculoase sub conducerea sergentului danez, Carl Leopold Rasmussen (Roland Moller).

 

 

18:35 DIGI FILM

Prieteni cu bani (dramă, SUA, 2006) Cu: Jennifer Aniston, Joan Cusack, Catherine Keener

Povestea a patru prietene foarte bune, ale căror vieţi confortabile sunt date peste cap de realităţile vârstei de mijloc care tocmai se instalează. Filmul pictează un portret dureros de hilar al vieţii moderne în partea de vest a Los Angeles-ului, sensibilă la ideea de clasă. Un film scris şi regizat de Nicole Holofcener (Lovely and Amazing), „Friends With Money” a fost selectat pentru Seara Inaugurală la Festivalul de Film de la Sundance 2006 şi a fost aplaudat ca fiind „inteligent, spiritual şi cu un ritm alert.” Peter Travers, Rolling Stone.

+0 -0
se încarcă...