MARŢI

21:00 CINEMAX

Good Will Hunting (Dramă, SUA, 1997) Cu: Matt Damon, Robin Williams, Ben Affleck, Stellan Skarsgård, Minnie Driver

Sunt unele filme din care nu mai rămâne nimic după ce le dai la o parte învelişul de Oscaruri. Good Will Hunting nu face parte dintre ele.  Will Hunting e un tânăr cu probleme. Poate pentru că nu s-a născut în cartierul potrivit, n-a avut parte de educaţia potrivită, de viaţa potrivită sau poate pentru că se aprinde repede la mânie şi îşi pierde capul. Şi mai mult ca sigur, toate la un loc. Aparent, nu-l deranjează faptul că e un simplu băiat de serviciu care spală coridoarele prestigioasei universităţi MIT. Dar e genul care nu refuză nici o provocare… Aşa se face că într-o zi, fără să-l vadă nimeni, rezolvă pe tablă o problemă pe care prof. Lambeau (Stellan Skarsgaard) o alesese ca să îşi încuie studenţii. Uluit de soluţia găsită şi de faptul că nimeni nu îndrăzneşte să o revendice, prof. Lambeau se hotărăşte să îl găsească pe autor. Will Hunting, băiatul care spală pe jos, e de fapt un geniu matematic şi, când îl descoperă, Lambeau refuză să-l lase să se irosească.

 

18:25 HBO

Iubire și prietenie (Dramă, Irlanda, 2015) Cu: Kate Beckinsale, Chloë Sevigny, Xavier Samuel, Stephen Fry, Tom Bennett

Whit Stillman regizează această adaptare a nuvelei lui Jane Austen despre senzaționala Lady Susan Vernon, o comedie despre suferința din dragoste și despre pețire. Filmul, a cărui acțiune are loc în anii 1790, o urmărește pe Lady Susan Vernon (Kate Beckinsale), o tânără văduvă manipulatoare, care are o misiune clară: să-și găsească un soț, dar și să o mărite pe fiica ei, Frederica. Doi tineri, fermecătorul Reginald DeCourcy (Xavier Samuel) și bogatul Sir James Martin (Tom Bennett), îi complică planurile.

 

 

20:30 PRO CINEMA

S-a intamplat intr-o vara (comedie, SUA 2013) Cu: AnnaSophia Robb, Sam Rockwell, Steve Carell

Filmul spune povestea lui Duncan, un băiat introvertit în vârstă de 14 ani și a vacanței de vară a acestuia, pe care o petrece alături de mama sa, Pam, prietenul ei arogant, Trent și fiica lui Trent, Steph. Având dificultăți în a se integra, Duncan găseşte un prieten neașteptat în persoana lui Owen, managerul parcului acvatic Water Wizz. Prin această prietenie amuzantă și ascunsă cu Owen, Duncan începe să fie încrezător, să se îndrăgostească de Susanna și să își găsească în sfârșit, locul său în lume – totul într-o vară pe care nu o va uita niciodată.

 

23:00 PRO TV

Fantomele fostelor iubite (comedie, SUA 2009) Cu: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Michael Douglas, Breckin Meyer, Lacey Chabert, Robert Forster, Anne Archer

Cu mai multe comedii romantice de succes în filmografie, Mark Waters (Freaky Friday, Mean Girls, Just Like Heaven) ni-l prezintă acum pe Connor Mead, (Matthew McConaughey) un burlac care, aflat în ajunul nunții fratelui său mai mic, începe să fie bântuit de fantomele fostelor iubite. Fotograful de celebrităţi Connor Mead apreciază libertatea, distracţia şi femeile, fiind un burlac convins, care nu simte nici o remuşcare atunci când se desparte de mai multe iubite deodată prin intermediul unei conferinţe telefonice. Chiar atunci când se părea că acest afemeiat fără scrupule va reuşi de unul singur să ruineze petrecerea de nuntă a fratelui său mai mic pe nume Paul, începe să fie vizitat şi hărţuit de către fantomele fostelor iubite părăsite din trecut, prezent şi viitor.

 

Deja ai votat!