MIERCURI

51168765 Actresses AnnaSophia Robb and Lindsey Gort film scenes for 'The Carrie Diaries' in New York City, New York on July 26, 2013. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

19:15 CINEMAX

Un popas (Dramă, Franța, 2016) Cu: Soko, Ariane Labed, Ginger Romàn, Karim Leklou, Andreas Konstantinou

În drum spre casă din Afganistan, o trupă de soldați francezi aflați în permisie se opresc în Cipru timp de trei zile, într-un complex unde vor fi supuși unui proces psihologic de analiză. Acolo, în mijlocul apelor cristaline albastre și mulțimilor de turiști aflați în vacanță, Marine și Aurore – două dintre cele trei femei soldat din unitatea lor preponderent masculină – se confruntă cu furia, traumele și războiul sexelor din armată pe măsură ce se luptă să revină la viața ”normală”. Această dramă – câștigătoarea premiului pentru cel mai bun scenariu în secțiunea Un Certain Regard de la Cannes – reprezintă rara explorare a trăirilor psihologice din război experimentate de femeile soldat.

 

 

21:35 HBO

Fixeur (Dramă, România, 2016) Cu: Tudor Aaron Istodor, Mehdi Nebbou, Nicolas Wanczycki, Diana Spătărescu, Adrian Titieni

„Fixeur” spune povestea lui Radu, stagiar la biroul din București al Agenției France Presse, aspirant la un post de reporter. Oportunitatea realizării unui subiect despre o prostituată minoră repatriată din Franța îi dă acestuia ocazia să își dovedească competențele. Totuși, pe măsură ce se apropie de scopul său, Radu realizează că înverșunarea cu care înțelege să facă această meserie este îndoielnică.

 

20:30 PRO CINEMA

Fiica disp ărută (acţiune,  SUA 2014) Cu: Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Missi Pyle, Ben Affleck

Ben Affleck este Nick Dunne, soț fericit și împlinit. La cea de-a cincea aniversare a căsătoriei sale cu Amy (Rosamund Pike), viața să ia o întorsătură tragică, căci Amy dispare fără urmă din locuința lor de pe râul Mississippi. Asaltat de presă, poliție și de către părinții lui Amy, Nick pare să afișeze un comportament ciudat, alimentat de minciuni și atitudini inadecvate. Acuzațiile se strâng împotriva lui Nick, iar aproape fiecare cuplu din oraș începe să se întrebe cât de bine își cunoaște partenerul său partenera de viață. Ajutat doar de sora sa vitregă, Margo, Nick încearcă să își dovedească nevinovăția. Dar cum poate fi totuși explicată dispariția lui Amy?

 

22:15 PRO TV

În afara legii (thriller, 2012) Cu: Tom Hardy, Shia LaBeouf, Guy Pearce, Jason Clarke, Jessica Chastain, Mia Wasikowska

În munții din Franklin County, Virginia, frații Bondurant sunt niște personaje notorii. Cel mai mare dintre aceștia, Howard (Jason Clarke), a reușit să supraviețuiască Primului Război Mondial, dar s-a întors acasă complet cutremurat de experiențele de pe front. Fratele său Forrest (Tom Hardy) a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza gripei spaniole, după ce această boală necruțătoare le-a ucis părinții. El a reușit să înfrângă boala datorită forței tăcute și a invincibilității viscerale și feroce care au ajuns să-l definească. Jack (Shia LaBeouf), mezinul, este impresionabil, sensibil, inteligent. Cei trei trăiesc vremurile grele dar au spirit de antreprenori și reușesc să pună pe picioare o afacere înfloritoare, fabricând băuturi alcoolice în mod ilegal.

 

Deja ai votat!