JOI

21:00 ANTENA

Fratele lui Mos Craciun (comedie, SUA 2007) Cu: Ludacris, Kevin Spacey, Vince Vaughn, Paul Giamatti

Fred Claus (Vince Vaughn) a trăit toată viaţa în umbra fratelui său. Fred s-a străduit, dar n-a putut să-l egaleze niciodată pe fratele său mai mic, Nicholas (Paul Giamatti), care era perfect… ei, bine… un sfânt. Cu adevărat, Nicholas a crescut în altruism, devenind un model pentru ceilalţi, în timp ce Fred a ajuns la polul opus: obraznic, leneş, şi în plus, ghinionist şi falit. Datorită insistenţelor doamnei Claus, Nicholas cade în final de acord să-şi ajute fratele, dar cu o condiţie: să vină la Polul Nord şi să-şi câştige existenţa muncind în atelierul lui Santa Claus (Moş Crăciun). Problema e că Fred nu poate fi uşa de biserică şi, fiindcă se apropie Crăciunul, Fred ar putea pune în pericol cea mai frumoasă sărbătoare a anului.

 

22:30 CINEMAX

Donnie Brasco (Polițist, SUA, 1997) Cu: Johnny Depp, Al Pacino, Michael Madsen, Bruno Kirby, James Russo

Bazat pe fapte reale, acest film de excepţie redă povestea faimosului Joe Pistone, un agent FBI infiltrat în mafia new-york-eză a sfârşitul anilor ’70. Pistone (Johnny Depp) îşi ia numele de Donnie Brasco şi se împrieteneşte cu Lefty Ruggiero (Al Pacino), un cap mafiot, a cărui viaţă personală se duce de râpă. Cu o soţie care vrea să-l părăsească şi cu un fiu toxicoman, Lefty se simte descumpănit. De treizeci de ani în Mafie, cu 26 de victime la activ, el realizează că nu a devenit, nicidecum, persoana la care visa când a hotărât să se dea cu băieţii răi pentru a trăi o viaţă fără grija zilei de mâine. Tânărul Donnie Brasco pare a fi exact o proiecţie a persoanei sale în tinereţe. Îl va lua sub aripa sa protectoare şi sub această tutelă Donnie va accede imediat în vârfurile ierarhiei gangsterilor.

 

 

23:45 HBO

Totem (Horror, SUA, 2017) Cu: Ahna O’Reilly, Lawrence Pressman, Lia McHugh, Allison Caetano

După moartea soției sale, un tată își invită noua iubită să se mute cu el și cu fiicele lui. Fetele nu reușesc să se adapteze noii situații, dar lucrurile devin înfricoșătoare când un colier provoacă o serie de întâmplări neașteptate și aflăm că ceva misterios a tulburat-o pe mama fetelor înainte de moartea ei. Încercând să găsească o explicație pentru incidentele din jurul colierului, una dintre fiice dă peste o carte despre “totem-uri”, obiecte care leagă spiritele de lumea reală, și caută un mod de a folosi colierul pentru a controla prezența din casa lor.

 

 

20:30 PRO CINEMA

Copacul lui Joshua (acţiune,  SUA, 1993) Cu: Dolph Lundgren, George Segal

Wellman Santee (Dolph Lungren) este un fost campion de Formula 1 condamnat pentru o crimă pe care nu a comis-o. Fostul pilot de Formula 1 nu acceptă această situaţie şi evadează din închisoare pentru a-şi face singur dreptate. Wellman ia ostatic o femeie, fără să ştie că ea este poliţistă şi încearcă să-i întindă o capcană detectivului corupt care l-a trimis în închisoare. Prieteni vechi îl ajută pe fostul pilot să facă lumină în propriul lui caz şi să se lupte cu cei care ar fi trebuit să-i facă dreptate.

 

Deja ai votat!