VINERI

21.00 ANTENA 1

Bona de la forţele speciale (acţiune, SUA 2005) Cu: Vin Diesel, Kyle Schmid, Max Thieriott, Lauren Graham

Vin Diesel este întruparea eroului modern… sare din avion, conduce mașini de curse, se bate cu cei mai răi tipi din lume și iese basma curată din acțiuni pe care nici James Bond nu le-ar fi reușit. Iar dacă până acum nimic nu i-a venit de hac, de data asta, marea provocare la care e supus, e să facă pe dădaca unor copii năstrușnici, ce sunt în stare să scoată sufletul și dintr-o statuie.

 

 

21:00 CINEMAX

Toni Erdmann (Dramă, Germania, 2016) Cu: Peter Simonischek, Sandra Hüller, Michael Wittenborn, Thomas Loibl, Trystan Pütter

Ines lucrează într-o corporație germană cu sediul în București. Viața sa este perfect organizată până când tatăl său, Winfried, decide să îi facă o vizită neașteptată, îndoindu-se că aceasta este cu adevărat fericită. Sosirea declanșează schimbări în viața lui Ines, iar situațiile prin care trece sunt cel puțin stânjenitoare, însă tatăl o va ajuta să dea un nou sens vieții sale, datorită unui personaj imaginar: Toni Erdmann.

 

21:45 HBO

Cet ățeanul (Dramă, Ungaria, 2016) Cu: Dr. Marcelo Cake-Baly, Ágnes Máhr, Arghavan Shekari, Tibor Gáspár, Tünde Szalontay

Wilson, de 56 de ani, este un bărbat de origine africană cinstit și bun care trăiește în Budapesta de câțiva ani. El a ajuns în Ungaria ca refugiat politic, iar de atunci și-a găsit o locuință și muncește ca paznic la un magazin. Vrea să devină cetățean maghiar, dar, de fiecare dată când a dat examenul pentru obținerea cetățeniei, nu a reușit să-l treacă. Viața lui se schimbă neașteptat atunci când colegul lui i-o recomandă pe sora lui, Mari (56 de ani), o profesoară specializată în istoria și cultura maghiară. În timpul lecțiilor, profesoara măritată și studentul ei încep să se îndrăgostească. Dar, într-o noapte, o străină misterioasă apare la ușa lui Wilson: ea este Shirin, o fată însărcinată, de origine persană, care este o refugiată ilegal în Ungaria.

 

 

17:35 CINEMAX

Îndoiala (Dramă, SUA, 2008) Cu: Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams, Viola Davis, Alice Drummond

E anul 1964. Carismaticul preot Flynn încearcă să inspire entuziasm printre rigidele tradiții ale școlii St. Nicholas din Bronx, condusă de dură directoare, măicuța Alosyius Beauvier. Vântul schimbării bate în țară, iar școala acceptă primul elev de culoare. Dar când sora James bănuiește că părintele Flynn este nenatural de atent cu elevul său, un adevărat război începe între directoare și profesor.

 

Deja ai votat!