SÂMBĂTĂ

23:40 CINEMAX

Adolescenți amatori (Dramă, Elveția, 2015) Cu: Fabrizio Borsani, Annina Walt, Chiara Carla Bär, Luna Wedler, Benjamin Dangel

Mai mulți adolescenți de 14 ani de la o școală din Zurich tânjesc după dragoste și acceptare. Dar puterea mediilor de socializare, cu pozele glossy și presiunea permanentă de a fi mai cool și mai sexy, îi forțează din ce în ce mai tare pe tineri să-și nege adevăratele sentimente. Astfel încât o tragedie apare, una în care este aproape imposibil să se facă diferența dintre atacator și victimă, vină și nevinovăție.

 

 

21:40 HBO

T ăcere (Dramă, SUA, 2016) Cu: Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson, Tadanobu Asano, Ciarán Hinds

Aproape de finalul verii, într-un mic oraș de pescari, o poveste de dragoste interzisă prinde rădăcini. Înainte de începerea anului școlar, Christian, în vârstă de 18 ani, se îndrăgostește de nouă profesoară de engleză, Stella Petersen. Cei doi sunt atrași unul de altul, iar atracția dintre ei îi copleșește pe amândoi. În timp ce Christian începe să facă planuri pentru viitorul lor împreună, Stella începe să se îndepărteze. Confruntându-se cu pierderea ei, Christian își amintește de prima lui dragoste – o iubire formată din câteva momente efemere care îi vor modela viața pentru totdeauna.

 

20:30 PRO CINEMA

Un om periculos (acţiune,  SUA 2009) Cu: Steven Seagal, Mike Dopud

Shane Daniels, după ce a petrecut 6 ani în închisoare pentru o crimă violentă pe care nu a comis-o, este eliberat cu scuzele de rigoare dintr-un penitenciar din Arizona, pe baza unei probe ADN. Chiar în primele ore de libertate, bărbatul este victima unui jaf şi martorul unui asasinat săvârşit de către Mafie asupra unui poliţist local. Fiind implicat fără voia lui în încăierare, Shane Daniels omoară un mafiot şi îl pune pe fugă pe cel de-al doilea, după care salvează un adolescent rus care asistase la scena uciderii poliţistului şi pe o fată, ascunsă în portbagajul maşinii inpreuna cu o mare sumă de bani.

 

15:15 PRO TV

Ultima vacanţă (comedie, SUA, 2006) Cu: Queen Latifah, LL Cool J, Timothy Hutton, Giancarlo Esposito, Alicia Witt, Gerard Depardieu

Scenarista şi regizoarea Nancy Meyers (Something’s Gotta Give, What Women Want) ne ia iarăşi ochii cu o comedie romantică. De data aceasta este vorba de o idee originală: două femei, Amanda (Cameron Diaz) şi Iris (Kate Winslet), plictisite de viaţa lor, se întâlnesc pe internet şi decid să facă schimb de case pentru Sărbători. Cum una locuieşte în Statele Unite, iar cealaltă în Anglia, schimbarea e suficientă ca să le dea vieţile peste cap. Şi cum Nancy Meyers rămâne Nancy Meyer, Amanda şi Iris întâlnesc fiecare un bărbat, în această poveste plină de optimism. Rolurile celor doi pretendenţi sunt interpretate de Jude Law şi Jack Black.

Deja ai votat!