DUMINICA

22:30 ANTENA 1

Regatul (acţiune, SUA 2007) Cu: Jamie Foxx, Jennifer Garner, Jason Bateman, Jeremy Piven

Este un film despre ce se poate întâmpla atunci când diplomaţia a capitulat şi o echipă FBI de top trebuie să intre în acţiune pentru a depista un criminal sângeros înainte de a lovi din nou. Într-unul din cele mai sângeroase atacuri din regiunea Orientului Mijlociu, atacatori sinucigaşi au măcelărit 100 (având în vizor alţi 200) de angajaţi ai companiilor petroliere din Riyadh, Arabia Saudită. În timp ce birocraţii caută explicaţii printre hârtii, Agentul special Ronald Fleury (Foxx) şi echipa sa de şoc – cei trei membri au funcţii de „atacant”, criminalist şi psiholog criminalist – proiectează o călătorie de lucru de 5 zile în Arabia Saudită, pentru a descoperi diabolica minte din spatele bombelor detonate. În regatul din deşert, echipa lui Fleury, întâmpinată cu scepticism de autorităţile locale (care considera incidentul o problemă regională) intră într-o luptă contracronometru până la expirarea termenului fatidic. Colonelul Al Ghazi, însărcinat cu asigurarea protecţiei echipei FBI, le asigură americanilor o navigare liniştită prin apele tulburi ale politicii regale saudite, cât şi accesul la informaţii despre actele teroriste.

 

23:00 CINEMAX

Buddy Solitaire (Dramă, SUA, 2016) Cu: Brandon J. Sornberger, Sally Kirkland, Shaun Clay, Dominique Razon, Leann Lei

Zbuciumatul comediant Buddy Solitaire are un public nou. Ipohondri, epave umane din punct de vedere nevrotic și adulți bipolari ocupă locurile din sală, iar Buddy este profesorul lor. Este greu să ții piept mulțimii și nimeni nu crede că Buddy este omul potrivit pentru această slujbă. Un bărbat îi spune: “Am văzut sinucigași mult mai amuzanți decât tine.” Dar poate că acesta este momentul când Buddy va afla cine este el cu adevărat…asta dacă nu moare înainte din cauza propriilor anxietăți. Regizorul filmului “Buddy Solitaire”, Kuang Lee, este sincer, amuzant și vocal, oferind totodată o observație emoționantă despre puterea de vindecare prin râs.

 

 

20:00 HBO

Gardienii Galaxiei Vol. 2 (Acțiune, SUA, 2017) Cu: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Michael Rooker, Karen Gillan

Filmul continuă să prezinte aventurile Gardienilor care trebuie să ajungă la limitele exterioare ale cosmosului. În același timp, ei trebuie să se lupte să-și păstreze unită nou formata familie în timp ce descoperă misterul din spatele adevăratei origini a lui Peter Quill. Vechi dușmani devin noi aliați și personaje preferate din lumea clasică a benzilor desenate vor veni în ajutorul eroilor pe măsură ce universul Marvel se extinde.

 

 

20:30 PRO CINEMA

Paradisul spulberat (dramă, SUA, Spania, 2012) Cu: Ewan McGregor, Naomi Watts, Geraldine Chaplin

Maria, (Naomi Watts), Henry (Ewan McGregor) și cei trei copii își încep vacanța de iarnă în Thailanda, așteptându-se la câteva zile de relaxare într-un paradis tropical. În dimineața zilei de 26 decembrie, în timp ce familia se află la piscină, se aude un zgomot asurzitor. Imediat după aceea, un val uriaș se îndreaptă spre toți cei de acolo.

Deja ai votat!