MARŢI

23:55 CINEMAX

Equilibrium (SF, SUA, 2002) Cu: Christian Bale, Emily Watson, Taye Diggs, Angus Macfadyen, Sean Bean

Într-o lume viitoare, un regim dictatorial a eliminat războiul suprimând emoțiile: cărțile, arta și muzica sunt interzise cu desăvârșire, iar sentimentele sunt infracțiuni care se pedepsesc cu moartea. Pentru a urmări respectarea legii, un grup special de polițiști numiți “Preoții Tetragrammaton” au fost desemnați pentru a-i elimina pe toți cei ce încalcă legea. Preotul John Preston (Bale) este un agent guvernamental de primă mână, responsabil cu distrugerea tuturor celor care se împotrivesc regulilor. După ce renunță să-și mai ia doza de Prozium, un drog ce afectează mintea reprimând emoțiile, Preston, antrenat să impună legile stricte ale noului regim, începe să-și dea seama că lucrurile nu sunt așa cum par.

 

00:15 HBO

Un job ciudat (Comedie, Franța, 2016) Cu: Romain Duris, Michel Blanc, Alice Belaïdi, Gustave Kervern, Alex Lutz

Jacques trăiește într-un oraș mic în care locuitorii au sărăcit după ce și-au pierdut locurile de muncă. Fabrica este închisă, iubita lui a plecat și datoriile se adună. Astfel că atunci când un agent de pariuri al mafiei îl încolțește, cerându-i să-i ucidă soția, Jacques acceptă cu plăcere.

 

20:30 PRO CINEMA

În numele regelui (aventuri,  Germania, Canada, SUA 2007) Cu: Duke Fallow

Povestea unui bărbat simplu, Farmer, din regatul Ehb, ce are o singură dorinţă: ca familia lui să supravieţuiască vremurilor grele prin care trece regatul. Dar viaţa localnicilor devine şi mai grea când despoticul Gallian invadează Ehb, iar Farmer trebuie să-asi abandoneze satul de baştină pentru a-şi salva soţia şi regele..

 

 

22:00 PRO TV

Armagedonn – Sfarsitul lumii? (acţiune, SUA, 1998) Cu: Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Ben Affleck, Liv Tyler, Will Patton, Steve Buscemi, William Fichtner

Un asteroid de mărimea statului Texas se îndreaptă spre Pământ cu viteza de 36.000 Km/h. Directorul executiv al NASA, Dan Truman, are o singură soluţie pentru a împiedica Apocalipsa: să trimită în spaţiu un echipaj care să distrugă respectivul asteroid. Echipajul nu va fi format din astronauţi, nici de militari, ci din Harry S. Stamper şi echipa lui de ţăcăniţi, cei mai buni, cei mai duri, experţii în forări petroliere. După o prea scurtă perioadă de pregătire în ale astonauticii, echipajul se imbarca pentru marea călătorie, în care condiţiile imposibile şi neprevăzutul sunt cele mai mici neajunsuri. Lumea trebuie salvată chiar cu sacrificiul suprem. Dar sunt mulţi care şi-ar da viaţa pentru a deveni salvatorii lumii. Harry mai avea o motivaţie: aceea de a salva dragostea fiicei sale.

Deja ai votat!