MIERCURI

21.00 ANTENA 1

Parteneri neobişnuiţi (acţiune, SUA 2003) Cu: Jet Li, DMX, Mark Dacascos, Kelly Hu

Tony Fait este un hoţ profesionist şi împreună cu echipa să da lovitura atunci când fură câteva diamante negre foarte valoroase. Însă bucuria lui Tony este de scurtă durată pentru ca fiica sa Vanessa este răpită de un criminal pe nume Ling, un fost detectiv care acum cere în schimb diamantele. Dar diamantele i-au fost furate lui Tony de către Archie şi acum se află în mâinile unui puternic om al lumii interlope. Tony este hotărât să îşi recapete fata şi primeşte ajutorul lui Şu, un agent din Taiwan care vrea cu orice preţ să pună mâna pe Ling.

 

19:20 CINEMAX

O săptămână și o zi (Dramă, Israel, 2016) Cu: Shai Avivi, Evgenia Dodina, Tomer Kapon, Uri Gavriel, Sharon Alexander

În religia iudaică, există o săptămână Shiva (sau doliul după decedat) după înmormântare. Cu toate acestea, pentru Eyal și Vicky o săptămână nu este suficientă pentru a jeli moartea fiului lor, Ronnie, care avea 25 de ani. Un cuplu căsătorit, de vârstă mijlocie reacționează în moduri diferite la final de Shiva. O reîntoarcere la rutina zilnică pare să fie în ordine pentru Vicky, o profesoară ce revine la catedră încercând să-l dea afară cu brutalitate pe înlocuitorul ei. Între timp, negustorul Eyal optează pentru renunțarea totală la rutină atunci când se droghează cu tânărul său vecin și descoperă că încă există lucruri în viața sa pentru care merită să trăiască.

 

 

14:15 HBO

Norman (Dram ă, SUA, 2016) Cu: Richard Gere, Lior Ashkenazi, Michael Sheen, Charlotte Gainsbourg, Steve Buscemi

Norman Oppenheimer este un operator de timp mic, care se împrietenește cu un tânăr politician la un nivel scăzut al vieții sale. Trei ani mai târziu, când politicianul devine lider mondial influent, viața lui Norman se schimbă dramatic pentru mai bine și pentru mai rău.

 

18:30 PRO CINEMA

Iubire neconditionata (dramă,  SUA, 2012) Cu: Diane Keaton, Dianne Wiest, Kevin Kline

Darling Companion este povestea unei femei care își iubește prietenul patruped mai mult decât pe soțul ei. Când soțul pierde câinele…

Deja ai votat!