VINERI

20:30 PRO TV

Piraţii din Caraibe: la capătul lumii (aventuri, SUA 2007 ) Cu: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport, Bill Nighy, Jonathan Pryce, Lee Arenberg

După ce Căpitanul Jack Sparrow este salvat din tărâmul morţilor de Elizabeth, Will şi Căpitanul Barbossa, ei trebuie să-şi înfrunte inamicii, Davy Jones şi Lordul Cutler Beckett. Beckett, care acum controlează inima lui Jones, formează o alianţă întunecată cu el pentru a controla mările şi pentru a nimici piraţii. Acum, Jack, Barbossa, Will, Elizabeth, Tia Dalma şi echipajul trebuie să adune lorzii piraţilor din toate colţurile lumii, inclusiv pe josnicul Sao Feng. Lorzii piraţilor vor să o elibereze pe zeiţa Calypso, iubita blestemată a lui Davy Jones.

22.00 ANTENA 1

Întuneric total (acţiune, SUA 2000) Cu: Vin Diesel, Radha Mitchell, Cole Hauser, Keith David

Nava spaţială Gratzner s-a prăbuşit pe o planetă îndepărtată. Semnale de S.O.S. continuă, indicând cel puţin 40 de supravieţuitori. Printre ei se află Riddick (Vin Diesel), un condamnat periculos şi înarmat. Planeta e pustie, aridă şi fără viaţă. La apusul soarelui, planeta este cufundată în întuneric şi apar locuitorii ei. Acum, pasagerii vor trebui să se teamă nu doar de Riddick.

20:30 PRO CINEMA

Vinovat şi victimă (thriller, SUA. 2009) Cu: Jesse Metcalfe, Amber Tamblyn, Michael Douglas,

Jurnalistul C.J. Nichols pune la cale un plan ca să-l prindă în flagrant delict pe procurorul districtual, Martin Hunter. Acesta a falsificat probe în trecut ca să trimită acuzaţii în spatele gratiilor pentru a-şi asigura un renume. Nichols pretinde că este suspect într-un caz de crimă, însă procurorul îşi dă seama de capcana şi îi dejoacă înscenarea. Când prietenul jurnalistului este ucis, Nichols se vede în imposibilitatea de a-şi mai dovedi nevinovăţia. Ella Crystal, asistenta procurorului şi iubita lui Nichols, deţine probe incriminatorii la adresa ambilor, şi este singura care poate decide cine va merge la închisoare.

21:35 HBO

Băieții nu plâng niciodată (Dramă, SUA, 1999) Cu: Hilary Swank, Chloë Sevigny, Peter Sarsgaard, Brendan Sexton Iii, Alicia Goranson

Hilary Swank a câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în 1999 pentru rolul ei în această dramă devastatoare, inspirată dintr-un caz adevărat. Brandon Teena a ajuns de curând într-un orășel mărunt din Nebraska și a devenit deja cel mai popular ţip: se înhăitează cu băieții, bea, înjură, se dă cu placă pe balustrade și seduce tinerele care jură că nu au mai întâlnit un tânăr atât de sensibil și de atent. Acum că trece drept unul dintre băieți și că se întâlnește cu Lana, frumusețea orașului, viața pare bună cu Bradon. Totuși, el a uitat să menționeze un detaliu important. Nu atât faptul că e căutat în alt oraș pentru furt și alte infracțiuni mărunte, ci că sub aparența masculină, se ascunde o femeie pe nume Teena Brandon. Atunci când cei mai buni prieteni ai lui Brandon fac această descoperire, viața să va fi distrusă de trădare, umilință, viol și crimă.

Deja ai votat!