SÂMBĂTĂ

22:30 PRO CINEMA

Furia nevăzută (thriller, SUA, 2008) Cu: Famke Janssen, Bobby Cannavale, Ed Westwick, Michael Pare, Patricia Charbonneau, John Fallon

Gen: thriller

Pentru a-şi salva viaţa în urma bătăilor primite de la soţ, Marnie Watson (Famke Janssen) a sfârşit prin a-l omorî pe acesta. A fost arestată şi trimisă la închisoare pentru omor, însă a fost eliberată mai repede cu condiţia să poarte o brăţară electrică la gleznă, care îi permitea să se mişte pe o rază de 300 de metri. Partenerul soţului venea zilnic la casa ei, cu speranţa că aceasta va încălca termenii eliberării şi o va putea trimite din nou la închisoare. Când credea că totul intră în normal, spiritul soţului începe să bântuie casa cu intenţia de a se răzbuna.

00.30 ANTENA 1

Antiglonţ (acţiune, SUA 1996) Cu: Damon Wayans, Adam Sandler, Monica Potter

Rock Keats şi Archie Moses sunt prieteni la cataramă şi parteneri în diverse afaceri necurate. Moses se ocupă cu vânzarea de maşini şi, în plus, mai şi lucrează pentru un important traficant de droguri. În momentul în care Moses prinde o afacere importantă îl contactează imediat pe bunul lui prieten. Keats e însă un poliţist sub acoperire şi acest lucru iese la iveală în cele mai tensionate momente ale tranzacţiei. În timpul haosului care s-a creat, Keats îl împuşcă din greşeală pe Moses în cap. Din fericire, micul traficant supravieţuieşte şi îşi revine destul de repede ca să înceapă să-i facă reproşuri şi să se simtă trădat de bunul lui prieten. Cei doi nu au prea mult timp pentru discuţii la dispoziţie. Keats primeşte misiunea se a-l escorta pe Moses la Los Angeles pentru a depune mărturie împotriva traficantului de droguri. Keats şi Moses sunt nevoiţi să-şi înăbuşe furia şi să coopereze, pentru că pe urmele lor sunt şi oamenii traficantului şi agenţii FBI.

22:15 PRO TV

Doi cuscri de coşmar (comedie, SUA, 2004) Cu: Robert De Niro, Ben Stiller, Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Owen Wilson

Greg Focker a trecut de proba în care trebuia să facă cunoştinţă cu viitorii socri şi acum, că a intrat în cercul familiei, are gânduri serioase de căsătorie cu Pam. Dar înainte de nuntă trebuie să mai treacă de un test şi anume acela de a le face cunoştinţă părinţilor ei cu familia sa. Cu un tată fără inhibiţii şi cu o mamă destul de ciudată, Greg are ceva emoţii referitoare la momentul în care îi va prezenta pe aceştia socrilor săi. Toată familia Bayres pleacă spre domiciliul familiei Focker unde uremează să petreacă două zile.Bernie (Dustin Hoffman) şi Roz Focker (Barbara Streisand) se pregătesc să îi primească pe viitorii cuscri aşa cum se cuvine, dar când Jack Bayres (Robert De Niro) realizează că părinţii sunt nişte tipi foarte excentrici, problemele nu întârzie să apară.

14:55 CINEMAX

Femeile secolului XX (Dramă, SUA, 2016) Cu: Lucas Jade Zumann, Greta Gerwig, Elle Fanning, Annette Bening, Billy Crudup

Cu acest film, cineastul Mike Mills aduce o poveste bogată, amuzantă și emoționantă despre complexitățile feminității, familiei, timpului și legăturilor pe care le căutăm toată viața. Acțiunea are loc în sudul Californiei la finalul anilor 1970. Dorothea Fields (Annette Bening), o încăpățânată mamă singură, își crește fiul adolescent, pe Jamie (Lucas Jade Zumann), într-o perioadă plină de schimbări culturale și revolte. Dorothea găsește două tinere care să o ajute cu Jamie: pe Abbie (Greta Gerwig), o artistă punk libertină care închiriază o cameră în casa lor, și pe Julie (Elle Fanning), o vecină inteligentă și provocatoare.

Deja ai votat!