DUMINICA

20.00 ANTENA 1

Cavalerul negru (acţiune, SUA 2008) Cu: Christian Bale, Heath Ledger, Morgan Freeman

Cu ajutorul locotenentului Jim Gordon și a hotărâtului procuror districtual, Harvey Dent, Batman începe lupta împotriva crimei organizate din Gotham City pentru a o strârpi definitiv. Inițial, triumviratul se dovedește a fi eficient, dar în curând cei trei devin ținta unui geniu al răului, cunoscut sub numele de Joker, care aruncă orașul în anarhie, forțându-l pe Cavalerul negru să încalce fragila graniță dintre erou și răzbunător.

20:30 PRO CINEMA

Saga Amurg – Eclipsa (aventură, SUA, 2010) Cu: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner

Bella și Edward se reunesc, însă relația lor interzisă se află în pericolul de a fi destrămată din nou, datorită unui vampir diabolic care își dorește răzbunare. Bella este forțată să aleagă între iubirea ei sinceră pentru Edward și prietenia cu Jacob, în timp ce frecușurile dintre vampiri și vârcolaci continuă. Bella mai are o alegere foarte importantă de făcut: mortalitate sau imortalitate?

00:15 PRO TV

Gazda (aventuri, SUA, 2013) Cu: Rachel Roberts, Shyaam Karra, Brent Wendell Williams, Jhil McEntyre, Jalen Coleman, Saoirse Ronan, Stephen Rider

Terra este invadată de un duşman invizibil, iar oamenii devin gazde pentru aceşti invadatori. Melanie Stryder (Saoirse Ronan) trăieşte într-o lume în care extratereştrii pun stăpânire pe corpurile umane. Corpurile rămân intacte, însă vieţile le sunt luate de către aceste entităţi. Melanie este una dintre puţinele persoane rămase neinvadate, iar în momentul capturării, nu renunţă uşor la emoţiile şi mai ales la iubirea pentru Jared (Max Irons).

00:45 CINEMAX

Părinți (Dramă, Danemarca, 2016) Cu: Søren Malling, Bodil Jørgensen, Elliott Crosset Hove, Miri Ann Beuschel, Anton Honik

Când fiul lor, Esben, pleacă în altă țară, cuplul danez de vârstă mijlocie Kjeld și Vibeke sunt nehotărâți în privința drumului pe care îl vor urma împreună pe cărarea vieții; absența fiului lor le dă un sentiment de inutilitate. În încercarea de a aprinde focul magic din tinerețe, se mută în vechiul lor apartament de când erau studenți și s-au îndrăgostit pentru prima dată. Regăsirea tinereții îi transformă în mod ciudat și neașteptat. Astfel că se trezesc într-o dimineață și își dau seama că sunt cu 30 de ani mai tineri și sunt obligați să accepte faptul că e posibil ca trecutul pe care îl știau să nu mai existe.

Deja ai votat!