MARŢI

22:15 PRO CINEMA

13 (thriller, SUA, 2010) Cu: Sam Riley, Alice Barrett, Gaby Hoffmann, Jason Statham, Stephen Beach, Mickey Rourke

Filmul “13” este povestea unui tânăr, Vince Ferro (Sam Riley) care are nevoie de bani pentru operaţia tatălui său. Acesta găseşte un mod periculos de a strânge avere peste noapte. Vince preia identitatea unui bărbat decedat şi pleacă spre New York pentru a semna un contract cu nişte gangsteri. Ajuns într-o casă izolată, vede cum gangsterii pariau bani grei pe vieţile oamenilor la Ruletă Rusească. Tânărului i se da numărul 13. Va reuşi să facă din blestemul numărului un noroc şi să câştige această cursă?

21.00 ANTENA 1

Regele Scorpion: Războinicul (acţiune, SUA 2008) Cu: Michael Capon, Karen Shernaz David, Simon Quaterman, Randy Couture

Aflaţi cum a început legenda Regelui Scorpion ! După ce tânărul Mathayus îşi vede tatăl ucis de mâna regelui (Randy Couture, câştigătorul Campionatului de Lupte Supreme), eforturile lui de a se răzbuna îl trasforma în cel mai de temut războinic al lumii antice.

20:30 PRO CINEMA

Tekken (acţiune, Japonia, SUA 2010) Cu: John Foo, Kelly Overton, Cary-Hiroyuki Tagawa, Ian Anthony Dale

În 2039, lumea este devastată de războaiele mondiale prin care a trecut. Teritoriile nu mai sunt conduse de guverne, ci de corporaţii, iar cea mai puternică dintre acestea este Corporaţia Tekken, cea care controlează America de Nord. Jin Kazama a fost crescut de mama lui, Jun, cea care l-a învăţat numeroase stiluri de arte marţiale şi care i-a fost, totodată, un adevărat mentor. Viaţa lui Jin, devenit acum un tânăr rebel, este zdruncinată în momentul în care este martor la moartea mamei sale, de care însăşi corporaţia Tekken se face vinovată, şi jură să se răzbune.

22:15 PRO TV

Trădătorul (thriller) Cu: Don Cheadle, Guy Pearce, Said Taghmaoui, Neal McDonough, Alyy Khan, Archie Panjabi, Raad Rawi

Atunci când agentul Roy Clayton (Guy Pearce) este trimis să investigheze o conspiraţie internaţională, toate indiciile se îndreaptă către fostul ofiţer de la Brigada Operaţiuni – Samir Horn (Don Cheadle), care pare să aibă legătură cu organizaţii teroriste. Numele acestuia este asociat cu atancul de la Nisa, din Londra şi o evadare dintr-o închisoare din Yemen, însă Samir fusese infiltrat sub acoperire pentru a dejuca planurile teroriştilor.

Deja ai votat!