LUNI

22:30 PRO CINEMA

Jaf mortal (SUA, 2007, acţiune) Cu: Big Daddy Kane, Brandon Xavier, D.J. Naylor, Dominic L. Santana, Traci Dinwiddie

După ce pun la cale jefuirea unai bănci, un grup de tâlhari da peste un fenomen neaşteptat. Echipa se găseşte brusc captivă în bancă în timp ce nişte zombii infricosatoi înconjoară clădirea în căutare de carne umană.

20:30 PRO TV

Celularul (acţiune, SUA, 2004) Cu: Kim Basinger, Jessica Biel, Will Beinbrink, Jason Statham

Jessica Martin (Kim Basinger), o profesoară de liceu cu o familie fericită şi o viaţă liniştită, este răpită din casa ei de cinci agresori necunoscuţi şi dusă într-un loc misterios unde este închisă. Foarte îngrijorată pentru viaţa ei şi fără să ştie motivele răpirii, Jessica reuşeşte să pună în funcţiune un telefon distrus şi să apeleze un număr necunoscut, aceasta fiind ultima ei şansă de a se salva. Ryan, un tânăr surfer, este cel care primeşte apelul disperat al femeii şi aude prin telefon că familia Jessicăi este în pericol. Deşi nu are nici o idee despre cine este Jessica, în afară de vocea înspăimântată de la capătul firului, Ryan încearcă cu orice preţ să o găsească şi să o salveze.

21:00 CINEMAX

Porto (Dramă, Franța, 2016) Cu: Florie Auclerc-Vialens, Paulo Calatré, Lucie Lucas, Françoise Lebrun, Anton Yelchin

Jake (Anton Yelchin) și Mati (Lucie Lucas) sunt doi expați care au o legătură scurtă dar intensă în orașul portughez Porto. El este un american singuratic exilat de familia lui, ea este o studentă din Franța implicată într-o aventură cu unul dintre profesorii ei. După ce se observă de la distanță pe un sit arheologic, apoi într-o gară și într-o cafenea, Jake prinde curaj și vorbește cu Mati. Astfel cei doi trăiesc o noapte unică. Această întâlnire romantică este văzută ani mai târziu, când ambii sunt încă bântuiți de puternică legătură pe care au simțit-o.

22:00 HBO

Tăcere (Dramă, SUA, 2016) Cu: Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson, Tadanobu Asano, Ciarán Hinds

Filmul, regizat de legendarul Martin Scorsese, spune puternică și impresionată poveste a doi misionari portughezi (Adam Driver și Andrew Garfield) care pornesc într-o călătorie în Japonia în căutarea mentorului lor dispărut (Liam Neeson) într-o perioadă când creștinismul era în afara legii. Când sunt prinși și încarcerați, cei doi bărbați sunt aruncați într-o odisee care le va testa credința, le va pune la încercare sănătatea mintală și le va pune viețile în pericol în această frumoasă și emoționantă capodoperă.

Deja ai votat!