MARŢI

Chris Pine

22:30 PRO TV

Inamicul din umbră (thriller, SUA, UK, 2011) Cu: Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan, Lee Pace, Christopher Lee, Aunjanue Ellis, Nana Visitor, Arron Shiver

00:15 Ştirile PRO TV

După ce se desparte de prietenul ei, Juliet (Hilary Swank), o frumoasă doctoriţă, închiriază o mansardă superbă şi spaţioasă în cartierul newyorkez, Brooklyn. O serie de întâmplări bizare şi înfricoşătoare se petrec şi Julie îşi dă seama că cineva are acces în apartamentul ei. Ea descoperă că tânărul administrator, Max (Jeffrey Dean Morgan), pe care iniţial îl considerase amabil şi săritor, are probleme psihice serioase şi dezvolata o obsesie pentru ea. Juliet îşi va instala un sistem de monitorizare în mansardă şi astfel va reuşi să-i ocolească intenţiile sinistre şi să rămână în viaţă.

01.00 ANTENA 1

Joc mortal ( thriller) Cu: Adam Goldberg, Jon Foster, Milo Ventimiglia

După moartea misterioasă a unui prieten vechi, un grup de adolescenţi intră în posesia lui „Stay Alive,” un joc video horror bazat pe povestirea adevărată a unei aristrocrate din secolul 17 ce avea reputaţia de contesa sângeroasă. Jucătorii nu ştiu nimic despre joc, însă mor de nerăbdare să-l încerce. În stare să nu rezistate tentaţiei, grupul începe să joace jocul înfiorător şi curând o conexiune înspăimântătoare se împlineşte – ei sunt omorâţi unul câte unul, în ordinea în care au intrat în joc…

20:30 PRO CINEMA

Duşmanul din ape (SUA, 2005, acţiune) Cu: Steven Seagal, Christine Adams, Velizar Binev, Nick Brimble, Gary Daniels

Chris Cody (Steven Seagal), unul dintre cei mai bine cotaţi mercenari din întreaga lume, este eliberat din carceră în care şi-a petrecut ani buni şi i se promite o graţiere pentru care garantează însuşi preşedintele Statelor Unite, dacă acceptă să ia parte la o misiune secretă. Un submarin cu încărcătură nucleară a rămas captiv pe fundul oceanului, după ce a suferit o avarie în urma căreia a fost eliberat un agent biologic mortal. Însă aceasta nu este totul: la 20.000 de stânjeni sub ape, trăiesc creaturi-mutant care ameninţă echipajul. Şi tot în adâncurile oceanului, Cody se mai confruntă cu un adevăr dureros. El constată că, indiferent cât de periculoşi ar fi monştrii ce sălăşluiesc pe fundul oceanului, nimic nu se compară cu ceea ce poate face omul. Înconjurat din toate părţile, mercenarul realizează că trebuie să se lupte cu trupe de terorişti, dar şi să iasă din capcana pe care i-a întins-o chiar CIA-ul.

22:45 HBO

Cu orice preț (Polițist, SUA, 2015) Cu: Chris Pine, Ben Foster, Jeff Bridges, Gil Birmingham, Buck Taylor

Filmul este o dramă modernă a cărei acțiune are loc în Texas unde distincția dintre oameni cinstiți și infractori este atât de estompată încât nu mai poate fi recunoscută. Doi frați, Toby (Chris Pine), un tată divorțat care încearcă să-i ofere fiului său o viață mai bună, și Tanner (Ben Foster), un fost deținut nervos și nerăbdător, se reunesc pentru a jefui filiale ale băncii care amenință cu executarea silită a terenului familiei lor. Jafurile reprezintă o ultimă încercare de a-și recupera viitorul care le-a fost răpit. Răzbunarea pare că funcționează până când drumul lor se intersectează cu un ranger texan (Jeff Bridges) care are nevoie de un ultim succes înainte să se pensioneze. În timp ce frații pun la cale jaful final pentru a-și finaliza planul, un dezastru îi așteaptă atunci când ultimul om al legii cinstit și niște frați care trăiesc doar pentru familia lor se vor întâlni.

Deja ai votat!