MIERCURI

21.00 ANTENA 1

Cine sunt ? (acţiune,1998, SUA) Cu: Jackie Chan, Michelle Ferre

Jackie Chan este singurul supravieţuitor al unui accident de avion în jungla Africii de Sud, după o misiune de răpire a trei cercetători care eşuează. În urma accidentului, Chan îşi pierde memoria şi astfel întrebarea „Cine sunt?” devine numele lui. Fiind recunoscut de agentul Morgan al CIA care trimite asasini pe urmele lui, Cine-sunt ajunge până la Rotterdam în căutarea identităţii sale şi descoperirea secretelor care plutesc în jurul acestei misiuni.

20:30 PRO TV

Nevastă de împrumut (comedie, SUA, 2011) Cu: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Nick Swarson

Danny Maccabee (Adam Sandler) este un chirurg plastician, care se teme să se implice într-o relaţie serioasă. El îşi minte iubita că este căsătorit şi are doi copii, dar că intenţionează să divorţeze. Atunci când iubita lui, îi găseşte verigheta ascunsă într-un buzunar, începe să îl suspecteze că nu îi spune adevărul şi îl somează să îi prezinte soţia, ameninţându-l că îl părăseşte. Dornic să îşi salveze relaţia, Danny apelează la ajutorul asistentei lui, Katherine, pe care o roagă să pretindă că este soţia. Bărbatul, iubita şi asistenta pleacă toţi într-un weekend în Hawaii, care le va schimba vieţile pentru totdeauna.

20:30 PRIMA TV

Lacrimi de fericire (dramă/comedie, S.U.A 2009) Cu: Demi Moore, Parker Posey

Revenite acasă pentru a-şi îngriji tatăl muribund, Jayne şi Laura sunt nevoită să facă faţă unor situaţii neaşteptate şi neplăcute…Pragmatica Laura are doi copii mici şi un program aglomerat ca ecologistă, motiv pentru care ia în calcul posibilitatea de a-l interna pe bătrân într-un azil. Visătoarea şi romantică Jayne, care este căsătorită cu bogatul dealer de artă Jackson, este dependentă de lux şi îşi doreşte cu disperare un copil, se fereşte să se confrunte direct cu problemele familiei sale disfuncţionale şi cu aspectele neplăcute ale existenţei. Traiul alături de un tată irascibil şi sfidător, care şi-a făcut deja o iubită în persoana prostituatei Shelly, deşi nu a trecut foarte multă vreme de când soţia lui a murit de cancer, reprezintă o provocare pentru Laura şi Jayne, iar surorilor li se dezvăluie adevăruri demult îngropate, care le ajută să accepte faptul că existentele lor sunt departe de a fi perfecte.

22:50 CINEMAX

Indestructibilul (Thriller, SUA, 2000) Cu: Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Robin Wright Penn, Spencer Treat Clark, Charlayne Woodard

După „The Sixth Sense”, scenaristul şi regizorul nominalizat la Oscar M. Night Shyamalan a creat un alt thriller unic. Bruce Willis joacă din nou, de această dată ca David Dunn, rolul singurului supravieţuitor al unui accident de tren devastator. Samuel L. Jackson îl interpretează pe Elijah Price, un străin misterios, care oferă o explicaţie ciudată faptului că David a scăpat fără nici o zgârietură, o explicaţie ce ameninţa să schimbe viaţa şi familia lui David pentru totdeauna.

Scris şi regizat de M. Night Shyamalan, filmul este produs de M. Night Shyamalan, Barry Mendel şi Sam Mercer, iar producătorii executivi sunt: Gary Barber şi Roger Birnbaum.

Deja ai votat!