MARŢI

18:30 Will (dramă, UK, 2011) Cu: Damian Lewis, Bob Hoskins, Rebekah Staton, Kieran Wallbanks, Perry Eggleton, Malcolm Storry, Alice Krige, Brandon Robinson

Filmul prezintă povestea lui Will şi despre călătoria acestuia din Anglia prin toată Europa, până la Istanbul la Finala Champions League din 2005. PAsiunea pentru echipa favorite, FC Liverpool, îl fac să treacă peste orice obstacol pentru a-şi îndeplini visul şi a-şi vedea echipa în finală celei mai importante competiţii fotbalistice din Europa.

20:30 PARAMOUNT

Înviat din morţi (Thriller, 1991, USA) Cu:Kenneth Branagh, Andy Garcia, Emma Thompson, Derek Jacobi

Un detectiv particular este chemat să afle cine este femeia frumoasă care nu are amintiri din propria viaţă, în schimb, este chinuită de coşmaruri din viaţa altcuiva.

21.00 ANTENA 1

Comoară Naţională (acşiune, SUA 2004) Cu: Nicolas Cage, Sean bean, Diane Kruger, Jon Voight, Justin Bartha

Benjamin Franklin Gates este un bărbat care şi-a petrecut toată viaţa căutând o comoară despre care, azi, puţini mai sunt cei care cred în ea. Este vorba de comoară Templierilor, care se crede că ar fi fost ascunsă în America. De şase generaţii, familia Gates încearcă să o descopere folosindu-se de indiciile lăsate de Părinţii Fondatori ai Americii. De această dată, Ben Gates are o cheie a misterului. Ştie că există o hartă a comorii chiar pe spatele Declaraţiei de Independenţă. Din păcate, ceea ce ştie el au aflat şi alţii, printre care cel mai aprig duşman al lui. Ben se confruntă cu o dilemă teribilă. Fie că trebuie să fure cel mai sfânt simbol american din locul unde se află păzit de un echipaj şi de un sistem de securitate de nivel 1, sau să lase preţiosul document şi comoara în mâinile vânătorilor de comori pentru care scrupulele nu există nici măcar ca termen de dicţionar. Gates desfăşoară o cursă contra cronometru împotriva duşmanilor şi, culmea, împotriva autorităţilor. Alături de el este prietenul Riley, un „vrăjitor” în de-ale tehnicii de vârf şi atrăgătoarea, dar neştiutoarea Abigal Chase, muzeograf specializat în conservare la Arhivele Naţionale Americane.

22:45 HBO

Lebăda neagră (Thriller, SUA, 2010) Cu: Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel, Barbara Hershey, Winona Ryder

Urmăreşte povestea Ninei (Portman), o balerină într-o companie de balet din New York, a cărei viaţă, la fel ca a tuturor celor din această branşă, este complet consumată de dans. Locuieşte cu mama ei, Erica, fostă balerină (Barbara Hershey), care sprijină cu zel ambiţia profesională a fiicei sale. Când directorul artistic Thomas Leroy (Vincent Cassel) decide s-o înlocuiască pe prim-balerina Beth Macintyre (Winona Ryder) pentru producţia de deschidere a noii stagiuni, „Lacul lebedelor”, Nina este prima alegere. Dar Nina are concurenţă: o nouă dansatoare, Lily (Kunis), care îl impresionează, de asemenea, pe Leroy. „Lacul lebedelor” necesită o dansatoare, care poate juca atât Lebăda Albă cu inocenţă şi graţie, cât şi Lebăda Neagră care reprezintă viclenia şi senzualitatea.

Deja ai votat!