JOI

21.00 ANTENA 1

Cursa mortală: Infernul (acţiune, SUA 2012) Cu: Danny Trejo, Luke Goss, Ving Rhames, Dougray Scott

Carl Lucas a câştigat patru curse şi mai are nevoie doar de o victorie pentru a-şi câştiga libertatea. Înainte de cursa finală Carl şi echipa lui, cu maşini cu tot, sunt transferaţi la o altă închisoare unde vor concura în Cursa Morţii în deşert.

crează premisele unui concurent legendar.

23:25 PARAMOUNT

Viaţa-n puşcărie(Comedy, 1999, USA) Cu: Eddie Murphy, Martin Lawrence, Obba Babatundé

Eddie Murphy şi Martin Lawrence sunt trimişi la o închisoare din Missouri, cu o sentinţă de detenţie pe viaţă, în anii ’30, şi trebuie să înveţe să se descurce cu ce le-a oferit viaţa… şi să se suporte reciproc.

20:30 PRO CINEMA

Vinovat şi victimă (thriller, SUA. 2009) Cu: Jesse Metcalfe, Amber Tamblyn, Michael Douglas,

Jurnalistul C.J. Nichols pune la cale un plan ca să-l prindă în flagrant delict pe procurorul districtual, Martin Hunter. Acesta a falsificat probe în trecut ca să trimită acuzaţii în spatele gratiilor pentru a-şi asigura un renume. Nichols pretinde că este suspect într-un caz de crimă, însă procurorul îşi dă seama de capcana şi îi dejoacă înscenarea. Când prietenul jurnalistului este ucis, Nichols se vede în imposibilitatea de a-şi mai dovedi nevinovăţia. Ella Crystal, asistenta procurorului şi iubita lui Nichols, deţine probe incriminatorii la adresa ambilor, şi este singura care poate decide cine va merge la închisoare.

14:30 CINEMAX

Ce va aduce viitorul (Dramă, Franţa, 2016) Cu: Isabelle Huppert, André Marcon, Roman Kolinka, Edith Scob, Sarah Le Picard

Nathalie (Isabelle Huppert) predă filosofia la un liceu parizian şi este foarte pasionată de meseria ei. Căsătorită cu doi copii, îşi împarte timpul între familie, foştii studenţi şi excentrica ei mamă, având o viaţă împlinită pe plan personal şi intelectual. Pe neaşteptate, soţul lui Nathalie îi spune că o părăseşte pentru o altă femeie. Dispunând de o nou găsită libertate, Nathalie trebuie să se reinventeze şi să-şi găsească un nou stil de viaţă.

Deja ai votat!