MIERCURI

20:30 PRO CINEMA

Obligat să ucidă (acţiune, Canada 2010 ) Cu: Eric Roberts, Steve Austin, Gary Daniels, Marie Avgeropoulos, Gil Bellows, Emilie Ullerup

Grănicerul Jim Rhodes face tot posibilul pentru a-şi creşte cât mai bine fiica rebelă, care a rămas cu el în urma divorţului. Lucrurile devin şi mai greu de îndurat pentru el în momentul în care fiica lui este răpită de un grup de fugari, care îl ameninţă că o vor ucide dacă nu îi va ajuta să treacă graniţa. Întrebat cu disperare de fiica lui ce are de gând să facă, Jim decide că pe teritoriul lui trebuie să aplice regulile lui şi nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi salva copilul.

21:00 CINEMAX

Pacientul englez (Dramă, SUA, 1996) Cu: Ralph Fiennes, Juliette Binoche, Willem Dafoe, Kristin Scott Thomas, Colin Firth

La sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, contele Almasy, trimis de Societatea Regală Britanică de Geografie să cerceteze deșertul Sahara, suferă arsuri îngrozitoare într-un accident aviatic. Vegheat de o infirmieră devotată și sensibilă, el își rememorează viața și, mai ales, povestea de dragoste intensă și interzisă care avea să-i schimbe destinul.

18:05 HBO

Pasagerii (SF, SUA, 2016) Cu: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne, Andy Garcia

În timpul unei călătorii obişnuite prin spaţiu, către o nouă galaxie, doi pasageri, aflaţi într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează. Acum, Jim (Chris Pratt) şi Aurora (Jennifer Lawrence) îşi dau seama că va trebui să trăiască tot restul vieţii la bordul navei, care, ce e drept, le asigură condiţiile cele mai bune de trai. Ei încep să se simtă atraşi unul de celălalt şi apoi să se îndrăgostească… până când descoperă că nava se află în mare pericol. Vieţile a 5000 de pasageri adormiţi se află în mâinile lor. Numai Jim şi Aurora îi vor putea salva.

22:30 PARAMOUNT

Îndrăgostiţi lulea (Comedy, 2001, USA) Cu: John J. Strauss, Ed Decter, David Kidd

Amanda Pierce ( Monica Potter ) nu are prea mult noroc în dragoste. Recent, când se întorcea acasă, şi-a găsit prietenul cu o altă femeie. Se mută împreună cu patru fete, fotomodele, care atunci când nu sunt pe podium, petrec. Îl întâlneşte pe Jim Winston ( Freddie Prinze Jr. ) de care se simte atras, numai că se teme ca relaţia cu acesta nu va fi evolua aşa cum îşi imaginează, sau că o va părăsi. Situaţia este şi mai complicată, având în vedere că tipul locuieşte într-un apartament vis-a-vis, iar Amanda nu face altceva decât să privească tot timpul la el, pe fereastră. Într-o noapte, îl vede ucigând o femeie. Speriată, Amanda sună la poliţie, numai că în urma investigaţiei nu se descoperă nimic. Astfel, se hotareste că, împreună cu colegele ei de apartament, să pornească o anchetă pe cont propriu.

Deja ai votat!