JOI

21.00 ANTENA 1

Propunere indecentă (dramă, SUA 1993) Cu: Demi Moore, Woody Harrelson, Robert Redford, Billy Bob Thornton, Aliver Platt

Doi tineri îndrăgostiţi, Diana şi David, căsătoriţi recent, au probleme financiare datorită recesiunii, fiind în pericol să piardă toţi banii pe care îi deţin. Cei doi decid să meargă la Las Vegas, pentru a încerca să câştige suma de care au nevoie pentru a-şi duce visul la bun sfârşit: construirea unei case. După ce pierd tot ce au, un multi-milionar excentric le oferă un milion de dolari pentru o noapte cu Diana. Deşi amândoi sunt de acord că aceasta ar putea fi o ieşire din dilema lor financiară, propunerea le ameninţă relaţia.

20:30 PRO CINEMA

Casa de sticlă (thriller, SUA 2001) Cu: Leelee Sobieski, Diane Lane, Stellan Skarsgard, Bruce Dern, Kathy Baker

Ruby şi Rhett rămân orfani după ce părinţii lor mor într-un accident de maşină. Existenţa copiilor este zdruncinată, dar cel mai important este că nu rămân singuri pe lume, ci urmează să locuiască împreună nişte vechi prieteni, familia Glass, într-o casă fascinantă din Malibu. Ceea ce părea să fie un nou început se transformă într-un coşmar trăit în fiecare zi atunci când Ruby află ceva ce o face să creadă că familia Glass este responsabilă de moartea părinţilor săi.

20:00 HBO

Trecutul lui Mary (Dramă, Marea Britanie, 2007) Cu: Maggie Smith, David Walliams, Danny Lee Wynter, Ruth Wilson, Gemma Arterton

Ne aflăm într-un înspăimântător conac din Londra, unde tânărul îngrijitor Joe lucrează în liniște. În ”Trecutul lui Mary”, Joe discută cu o vizitatoare, o femeie în vârstă, a cărei viață se schimbase pentru totdeauna după experiențele pe care le avusese în tinerețe în această clădire veche. Astfel, tânărul îngrijitor o conduce pe femeie într-o cercetare întunecată a trecutului ei. Când era foarte tânără, femeia întâlnise un străin, iar această întâmplare îi va afecta întreaga viață. Flashback-urile se desfășoară între anii 1950 și 1960, iar acestea aduc detalii despre relația ambiguă a tinerei Mary cu Greville, străinul cizelat și sigur pe el, pe care ea îl întâlnise la o petrecere. Misterios și abil, Greville părea a avea o putere stranie asupra celor bogați și puternici și încearcă să o seducă pe tânăra Mary. Urmează un joc straniu în urmă căruia promițătoarea carieră de jurnalist a tinerei vă ajunge brusc în mare impas. Oare vă reuși Mary, care acum este o femeie în vârstă, să scape vreodată de fantomele trecutului?

19:25 CINEMAX

Obsesia unei mame (Dramă, Franța, 2016) Cu: Emmanuelle Devos, Nathalie Baye, David Clavel, Diane Rouxel, Samuel Labarthe

Diane Kramer este mânată de o singură obsesie: să-l găsească pe șoferul Mercedesului cafeniu care i-a lovit fiul și i-a distrus viața. Cu câteva lucruri personale, niște bani și o armă, merge la Evian unde a aflat că locuiește șoferul. Dar, uneori, calea răzbunării este mai întortocheată decât pare. Diane va trebui să înfrunte o altă femeie prietenoasă și misterioasă.

Deja ai votat!