VINERI

22.30 ANTENA 1

Pradator de noapte (thriller, SUA 2014) Cu: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Bill Paxton

În fiecare noapte, în timp ce orașul doarme, echipe frenetice înarmate cu mașini rapide, camere video scumpe și radare de poliție pornesc la vânătoare prin Los Angeles în căutarea unui subiect senzațional. Acești jurnaliști independenți, cunoscuți și sub numele de „prădători de noapte”, vânează accidente de mașină, incendii, crime și orice alt fel de incident pe care îl filmează în speranța ca apoi să-l vândă televiziunilor locale pentru jurnalele de știri. Alergând de la un incident unde e prezentă poliția la altul, aceștia sunt mânați de un calcul simplu care convertește infracțiunile și victimele în dolari și cenți.

22:00 HBO

Aliatul (Thriller, SUA, 2016) Cu: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Jared Harris, Simon McBurney

În 1942, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, spionul canadian Max Vatan (Brad Pitt) este parașutat în Maroc ca să o întâlnească pe Marianne Beauséjour (Marion Cotillard), o spioană de origine franceză, care se dă drept soția lui. Misiunea lor este să-l asasineze pe ambasadorul Germaniei la Casablanca. Cei doi locuiesc împreună câteva zile și, în scurt timp, se îndrăgostesc unul de celălalt. Când Max se întoarce la biroul lui din Londra, el o aduce pe Marianne cu care se va căsători. După un an, li se naște o fată, Anna. Într-o zi, Max este chemat la o întâlnire în temuta secțiune V unde i se spune că Marianne este suspectată că ar fi spioană pentru nemți. Max are la dispoziție doar 72 de ore ca să-i demonstreze nevinovăția și să-și salveze familia înainte să fie nevoit să facă ceva de neconceput.

18:05 CINEMAX

Moos (Comedie, Olanda, 2016) Cu: Jip Smit, Daniel Cornelissen, Michiel Romeyn, Lineke Rijxman, Frederik Brom

Moos a visat mereu să meargă la școala de actorie, dar nu a fost lăsată de tatăl ei. Dar, acum, acel Sam, prietenul său din copilărie, se întoarce în oraș, iar ea vrea să-i demonstreze lui și ei însăși că își poate atinge țelul.

23:00 PRO CINEMA

Amintește-ți de mine (dramă, SUA, 2010) Cu: Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Caitlyn Rund,Moises Acevedo, Noel Rodriguez, Kevin P. McCarthy, Chris Cooper, Lena Olin

Filmul prezinta poveste de iubire dintre Tyler, un tanar rebel, ai carui parinti s-au despartit in urma sinuciderii fratelui sau, si Ally, care la randul ei este marcata de o tragedie: la zece ani mama ei a fost omorata in fata ei. Finalul aduce in prim-plan evenimentele de la 11 septembrie 2001 din istoria Statelor Unite.

Deja ai votat!